MerveEbru Kızlar sarı akıntım var ama doktorum hamilelikten kaynaklı olduğunu söyledi ekstra kasıkta ağrım var lavaboda çömelince. Kadın doğum bölümü dışında daha ayrıntılı bi şekilde bu konuya çözüm bulmak için hangi bölüme gitmeliyim?
Eslem_1 MerveEbru balık ölüsü gibi koku varsa sıkıntı demişti doktorum..ben fitil kullanmıştım bir süre idare etti ama yine var sanırım doğuma kadar olacak kışın çok zorlamıyordu ama yazın sıcaklarda bir de akıntı sıkıntısı🤢
Ozge MerveEbru bende koku yoktu ama akıntım başta sarıydı ilerleyen haftalarda beyaz pütürlü lor peynir gibi olmaya başladı. Fitil vermişti geçmişti.
asraca kadın doğum dr um normal demişti banada koku yoksa koku var mı ama hangi bölüme gidilmeli bilemedim üstte kalsın gebe olunca sanırım başka gidilelmez belki ürüloji mi ki
MerveEbru asraca koku var canım normalde ağrım sızım olmuyor kasıkta ama çömelince oluyo bide akıntım sarı
2bebe1gebe MerveEbru kokunun olması önemli diyw biliyorum benimde var doktorum koku olursa veya yanma olursa idrar yaparken enfeksiyon belirtisidir demişti