Nryozr4 Merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim. Bebeğim günde 2 3 kere hıçkırıyor. 2-3 dk sürüyor bu normal mi ? Birde hıckırması iyi bişey mi anlayamadım
Belacivciv Nryozr4 Evet normal, endişe etmeyin. İyi bi şey hıçkırması. Solunum, yutkunma, emme gibi şeylere faydası var çokça
Ozkangamze2016 Çok normal canım ağzını açtıkça aminyon sıvısı yutuyor buda hıçkırik yapiyo bir yandanda ciğerleri büyüyor
eslemesila Ozkangamze2016 bende 21 haftalik hamileyim ve bebeğim gün içerisinde 4 defa falan hissediyorum hıçkırdığını bu haftalarda normal mi acaba
gulsah_12 eslemesila hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz 🙈29. Haftalığım ama ya anlamıyorum yada hissetmedim 🙈☺️
eslemesila Ozkangamze2016 çok teşekkür ederim korktum bende bir sıkıntı mı var çünkü diğerlerinde hiç böyle olmuyordu da
Oesra gulsah_12 belirli bir nokta tıp tıp tıp diye kesintisiz atmaya başlıyor hatta ilerleyen haftalarda dışardan da o kısmın attığını görebiliyorsunuz.
eslemesila gulsah_12 biz nasıl hıçkırıyoruz onlarda o ritmiklerle anne karnında hissettiriyor ses yok ama pıt pıt kalp gibi atıyor 1 2 dakika sürüyor
Oesra Çok normal, çok iyi ve çok da heyecan verici bir durum bence. Hatta o hıçkırdıkça bana gülme geliyor.
gulsah_12 Oesra geçen gün öyle oldu karnımın alt kısmında bende ne oluyo diyodum demekki hıckırıkmıs teşekkürler ☺️