C1-bebek Kızlar kendim bile burnuma kokuyorum herşeyden nefret ediyor sürekli ağlıyorum delircem bebeği bile istemeyecek duygudayım psikolojim sıfır
Elifderin34 C1-bebek bende öyleyim her şey kokuyor evim kokuyor,dolaplarım,çarşaflarım havlularım, mide bulantısından ağladım her gün sonra evde durmama kararı aldım annemgilde kaldım sizde biraz ev değişikliği yapın iyi gelebilir allah yardımcınız olsun
Deletedmom727272 Hamileliğinizin çok başında olduğunızu zannediyorum🙄 ki başlarda hormonlar gerçekten beynimizi vücudumuzu ele geçiriyor şuan size geçicek yakın zamanda demek çok bir işe yaramayacak ancak emin olun biraz izin verirseniz kendinize işler kolaylaşacak. Ağlayın sinirlenin kötü bi şey değil ki kimseye ya da kendinize zarar vermediğiniz sürece.. kendinizle inatlaşmayın en büyün naçizane tavsiyem bu olabilir.. Çok çıkmaza girerseniz psikolojik lütfen destek alın, işin ucunda bebeğiniz de var🙏🏼
Elifderin34 C1-bebek allah sabır versin o zaman bol bol camı acıp havalandırın balkona çıkın açık havada iyi geliyor :)
Oesra C1-bebek başlarda olabiliyor gerçekten. Ben yeşil nane yiyip, limon kokluyordum. Limonlu su içiyordum bastırmak İçin ya da şıpsevdi atıyordum ağzıma. Allah yardımcınız olsun.