DerinKoss Ciceekanne Şimdi bu testi görünce aklıma kendi yaptığım test geldi o gün.. 🙂 Ay inanılmaz duygusal anlar yaa 😇😇 Ve sanki dün gibi 🌸 Şimdiyse oğluma kavuşmama birkaç gün kaldı.. Rabbim isteyenlere nasip etsin 🙏🏻🙏🏻😇
Ciceekanne DerinKoss gerçekten de öyle çok heyecan verici şeyler kesinlikle 🥹 🥰 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Rabbim kolay kurtarsın canım benim🤲🏻💝
Ciceekanne Herzamanask4 inşallah canım benim insallah ikimizde güzel haberler alırız hayırlısı ileee 🥰 hiçbir belirtim yok canım sadece hafiften göğüs ağrım var kendimi pek dinlememeye çalışıyorum açıkçası 🥰 insallah güzel haberler almak nasip olur 🤲🏻🥰🌸
Herzamanask4 Ciceekanne valla benimde çok yok afedersiniz ama sürekli karnım şiş gaz dolu gibiyim bende anlamadım dediğim gibi bunları ona bağlamak istemiyorum inşallah tek çizğiye dönmez emeklerimiz boşa çıkmaz canım
Ciceekanne Tugcek33 aminnn Canım Rabbim yaşatmasın bir daha bizlere bir melekte benim Göktuğ’umdu kendisi giitti ama adı, hatıraları ve izi kaldı 🥀😔😔