MomSes Aydan sonra kontroller ne sıklıkla oluyor doğuma kadar ? Tecrübeli biri yardımcı olabilir mi ?
Sedefoznur MomSes biz baştan itibaren 3 haftada bir gidiyorduk 8 sonlarına doğru haftada bir olmaya başladı tabi doktordan doktora değişim gösterebiliyor
iremss MomSes 32-37 arası her hafta 37 sonrası haftada 2 kez çağırmıştı doktor ama bu her gebeliğe doktora göre değişiyor hiçbi sorun yoksa son ana kadar seyrek çağıran da oluyor
acemianneee_31 MomSes en son 26. Haftamda gittim bir ay sonra gel dedi yarın gidicem yarın da tam 32 haftalık oluyorum yani 40 gün donra gidicem
Minnacksevdack MomSes 29.haftadayız. Yaklaşık 20 günde bir gidiyoruz. Genelde doktor o şekilde randevu veriyor. Bir sorunun yoksa tabii🌸
Zeynepppdyg MomSes 32 kadar 4 haftada bir 32 -37 hafta arası 2 haftada bir dedi sonra güne düşücek sanırım oraları henüz bende tecrübe etmedim 🙂🙃
ebru2871 MomSes 32ye kadar 3 hafta 32 den 35e kadar 2 hafta 35den sonra her hafta tabi doktorun tercihine göre de değişir
Sena646 4858 34 de yalancı sancım oldu o yüzden haftada bir gel kontrol edelim sancıları dedi bebiş de önde gidiyor ne olur ne olmaz 😅😊
4858 Sena646 bizimkide önde gidiyor küçük tosbişlerin maşallahı var😁🧿hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah🙏🏻