bhrey üstte kalsın bende bat 23 haziran regli olursam aşılamaya gecıcem sen ılacları kullanıyor musun
Ayisigi45 bhrey evet aanucaston estrofem ve gunde 75 er mm gonal f kullaniyorum yumurtam fazla buyuyor masallah cumartesi olucaz asilama rabbim 3 senede yuzumuze guler inslalah
Motherbabyy Ayisigi45 hafta sonu Regl oluyorum pazar yada pazartesi gideceğim aşılamayla başlayacağız ilk ilaç iğne süreci sanırım gidince doktor süreci anlatacaktır
Ayisigi45 Mucizemibekliyorum_ yoktu canim ilk gebeligim öldü karnimda kurtaj la alindi 2.ci dis gebelik oldu 1 yildir da hic olmuyodu doktor asilama yaptı o yuzden simdi djnden beri yatiyorum
Ayisigi45 Meyzi90 sende mi asilama oldun beraber bekleyeljm bebegim doktor bama 10 gun sonra beta verelim dedi surecimiz cok zor yanimizda olala birbirimizin rabbim nasip eder insallah
Mucizemibekliyorum_ Ayisigi45 benim doktorum hiç bişi demedi betayı şu gün baktır falan. Sürekli yatmak mı lazım acaba
Meyzi90 Ayisigi45 Ayisigi45 ikinci cumarteside adetten bir gün önceye denk geliyor test yaptırıyorsun dedi
Ayisigi45 Mucizemibekliyorum_ ben yatıyorum doktor bana yatabildigin kadar yat agir is sakin yapma dedi