dnz_dnz Zeydmirza ben kızıma bakacağım diye ilk geceden itibaren hiç yatmadım. İlk gece kucağımda pışpışlayarak yürüdüm hep hastanede. Dikiş yerim öyle çok acımadı ama benim anesteziden dolayı bacaklarımda fazla ödem oldu ve ağrıdı. Bir hafta falan sürdü bacaklarımın ağrısı. Yani dikişten ziyade ödem ve bacak ağrısından daha çok çektim. Çocuğa bakacağım diye zaten kendinizi çok düşünemiyorsunuz zaten
Haticenurozturk Zeydmirza bol bol yürümeye özen göster dikişler çok yeni olduğu için sızlama olucak korkma illa sizlayacak sızlıyor diye sakın yatma yürüdükçe açılırsin ben 2.gun evimin işini yapmaya başladım sıvı tuket bol bol ki lavoboya da kolay çıkabilesin
fatma123445 Sızlıyor diye sakın yatma. Ben gece bile yürüdüm ve çok rahattı. Bir de ayaklarını üşütme sancı oluyor.
Deletedmom727271 Ağrım var diye yatmayın bol bol yürümeniz lazım tabi kendinizi zorlamadan. Devamlı yatarsanız varis ve ödem toplarsınız ve bu iyileşme sürenizi uzatır. Yürümek çabuk toparlanmanıza yardımcı olacaktır.
Burceee Denildiği gibi bol yürüyüş. Onun dışında bol kahve, kahveler sayesinde ben hiç baş ağrısı çekmedim. Gaz sancım vardı, sonrasında beslenmeme dikkat etttim. Dilerim sizde olmaz. Benim acil gelişmişti belki öncesinden önlem alsam bu kadar olmazdı
seriseri10 Zeydmirza canım beni hastanede ayağa kaldırdılar bidaha yatmadım daha çok oturdum ama ilk gün desteksiz kalkamadım çok nadirdir desteksiz kalkan ama ikinci gün kalkabiliyosun kendin artık tabi hiç kalkamayanda var kişiden kişiye göre değişiyor aslında
seriseri10 Zeydmirza he bu arada daha kolay kalkabilmen için tavsiyem oturur pozisyonda uyu ben bu sefer öyle yapıcam ilk sezeryanimda yurudukden sonra gelip geri yattım desteksiz kalkamadım şimdi oturur pozisyonda uyumayı düşünüyorum kendim kalkabilmem icin
Burceee minik4550 İkisinden de tükettim ama daha çok türk kahvesi, kafein oranı daha yüksek olduğu için
Saraselo63 Zeydmirza bol bol yürüyüş gece gündüz demeden yürüdüm üçüncü günü korsemi normal kıyafetimi giydim beşinci günü kontrole gittiğim de doktorum ve asistanı ağzı açık bana bakmışlardı ilk defa bi hastam bu şekilde tek başına kontrole geliyor dedi :)
Ecemselmaarslan Eslem_1 gazin falan olur canım gazda sancı yapar hem gazin olmaz hareket ederken ayaklarını da sıcak tut biseycik olmaz ama yatma yani dolaş kesinlikle
eslemsi Eslem_1 ben soylim baya hantallasip zor ayaklaniliyor haftayi geciyor kendi kendine kalkip vc gitmen. Ben hep yattım ondan gaz sancimda cok oldu bunda hep yurucem allahin izniyle. Kendimi bir tonmusum gibi kaldiramiyordum ilkinde
Ecemselmaarslan Zeydmirza fazla yatma sürekli dolaş dikişler çok çabuk iyileşiyor ayakta dur hemen toplarsın