Nurayocal Aybukealtintas evet ben de hamile oldugumdan beri bunu kullaniyorum “butter” i daha iyi nemlendiriyor. Simdi baska kremler de aldim bakalim. Kantaron yagi iyi diyorlar ona henuz baslamadim
Aybukealtintas Nurayocal Bende önce sarı kantaron kremi kullandım o bitince de bunu aldım, catlak tabikide oldu 30. Haftadan sonra, olmaması bir mucize bu kadar gerilen karına sonucta ama ne kadar aza indirirse o kadar iyidir 🤗
Nurayocal Aybukealtintas evet kantaron aldim ben de son aylara sakliyorum:) catlaklar daha cok 34-35 den sonra oluyor sanki bir anda ama bakalim:)
Kuzucum Bvyagz merhaba cnm. Bir ay önce dogum yaptım. İlk 3 aydan snra kullanmaya başladım dalin bebek yagı ve zeytnyagı. Hiç çatlagm yok. Sürüp bir on dk beklettim her defasında. Ve duştan çıktıktan snra nemlendirici vücut kremi sürdüm hiç kuru bırakmadım vücudumu. Nemli durdu. Duş sonrası nemlendirici de sürmeni tavsiye ederim. İnşallah faydasını görürsün ve çatlagın olmaz.
Seraph Bvyagz madecasol kullandım ilave de lierac dan ara ara elime geçtikçe de bebek yağı sürüyorum ama doktorum sen ne yapsan da yapı meselesi çatlamaya müsaitse çatlar dedi tabi kremle en minimale indirmiş oluyoruz bide kaşıntı olursa kaşıma yıka hemen canım
Hhhzzzlll3545 Yaa ne zaman basladiniz krem kullanmaya ? Ben 11+5 oldum kasinti basladi gogus ve gobegumde catlayacakmiyim yoksa ??
Lydian Bvyagz ne kullanırsanız kullanın anneniz çatlasıysa sizde de oluyo. 35 haftama kadar hiç çatlamadı dikkat ettim sürekli baby oil badem yağı zeytin yağı kullandım ama nafile 35ten sonra çatlamaya başladı 🤦🏼♀️
Agg0207 Sezenay çok iyi bir marka diye biliyorum uni mom kullanıyodum ben şimdi bitmek üzere ondan alıcam ve o markanın bebek yagı var ondanda alıcam tamamen dogalmış