acemianneee_31 Selam kızlar Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğum olacak inşaAllah deppend mi önerirsiniz. Yoksa
Saaki acemianneee_31 kesinlikle depend rahatlık sezeryan yerini zaten ameliyathanede su geçirmeyen birşeyle kapatiyolar sürtme vs durumu yok ki zaten depend in bel kısmı dikişin üzerinde duruyor
pusatmom35 acemianneee_31 depend çok büyük rahatlık. Sezeryan oldum dikiş yerini kapattığı için kendimi daha güvende hissettim ve hic sizdirmadi icinde 9 adet oluyor. 76 kiloyla doğuma girdim l almıştım cok da rahat oldu
Emirin_Annesi02 acemianneee_31 ilk doğumda kullanmıştım. Çok konforlu gerçekten . Uğraştırmaz, sızdırma olasılığı daha düşük. Kanama yoğun oluyor çünkü
Zeynepppdyg acemianneee_31 bende temmuz sonu ağıstos başı gibi doğum depend alıcam .Annemnde arada kaçırabiliyor yaştan dolayı dışarı çıkarken hep depend takıyor her ihtimale karşı ben alıyorum hatta baya memnunuz çamaşır gibi öyle kötü bir görüntü yaratmıyor çok dar giyilmezse😇
Hakiko 11 gün önce normal doğum yaptım, depend kesinlikle çok rahat hatta 2 paket aldım ben normal ped gibi sık değiştirdim pamuklu olduğu için hareket etmekte çok kolay terletme vs de yapmadı mutlaka alın yanınıza
Hakiko acemianneee_31 Yok çok yumuşak hatta dependin ikinci paketi hastanedeyken sipariş etmiştim o gelene kadar lazım olur diye servisteki hemşirelerden hasta bezi istemiştim onlar da dedi depend daha iyi pamuklu, hasta bezini uzun süre kullanma diye
tarcinnnn acemianneee_31 ben 2 paket depend aldım bi xl bi l bol olsun da sıkmasın diye 😂 sezaryen olur olmaz falan bilemedim o yüzden i. Ama normalde de sezaryende de kullanıyorlarmış
esena13 Kesinlikle kilot depend harika bir şey yumuşacık. Doğumumu Haziran sonu yaptım sıcaktı ama hiç terletme yapmadı, 76 kilo ile doğum yaptım l beden aldım zayıfta olsanız l beden alabilirsin zaten lastikli güZelce sarıyor sızdırma falan yapmaz 👍🏻