Cennetmm nurssell o zaman boyle yapalim sen bana soyle bu fotagrqfi duzunemi yani oldugu gibimi chekdim yoksa chevrilmishmi?
Cennetmm nurssell eger eline nasil goturduysen duzune goturub chekdiysen Ortada bebish ama saga daha meyilli geldi bana Vaginal bakildiysa erkek😘 Ama yinede emin degilim ortada oldugu ichin
nurssell Cennetmm teşekkürler 😇 12 haftalık görüntüde var onuda paylaşayım mı belki daha iyi fikir olur gerçi 9 haftalığa kadar geçerli yazmışsınız
Cennetmm nurssell o Benimennembirmelek cann😘 Bilemedimki( bu proqramdada var menyusuna dahil ol resim yukle gir oradan yukle linki at
Cennetmm nurssell at oylede tahminde bulunurum😘 kese kafa yapisindan Ama bunlar hepsi tahmin Bende merak ediyorum ramzi teorsinin dogruluk oranini Ogrndikde yazarsin inshallah🙏🏼
Cennetmm nurssell tam net dushmemish kafa yapisi ama ichimden erkek kechiyor keseden kizda Bakakm hangi tahmin tutucak) Doktor tahminde bulunmadimi?
Cennetmm Hanifeee_ o teorimin kaydasi oyle) Benlik degil yani Ayna eksi gibi diyorlar internetde yaz ramzi teorisi goruceksin) Hershey gonlunce olsun🙏🏼 Bunlar sadece tahmin