Nzfdzg37 İlk resimde 6 hafta 4 gün İkinci resimde 9 hafta 4 gün Üçüncü resimde 12 hafta 4 gün Canım banada tahmin yapabilirmisin
Cennetmm Nzfdzg37 canim chok net dushmemish ama dogru goruyorsam inshallah ki oyledir yaniltmam sizi karindan bakildiysa erkek vaginal bakildiysa kiz
Cennetmm Benimennembirmelek tebrikler canim saglikla al kucagina inshallah kiz demishdim diymi?) Dogru fotoqraf ve dogru bakildikda chok buyuk ihtimalla dogru chikiyor Yarin bende bura yazicam inshallah🙏🏼
Benimennembirmelek Cennetmm ay vallahi nasıl sevindim bilseniz kayınvalidem hep erkek erkek diyodu doktor kız deyince çok mutlu oldum 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cennetmm Cennetmm karindan Karindan bakildiysa erkek 9 haftalikdan buyuk dushmush🧿 6-9 haftalar ichin bu teorim
Cennetmm uzumlukekimm Karindan bakildiysa erkek 9 haftalikdan buyuk dushmush🧿 6-9 haftalar ichin bu teorim
Cennetmm Brrk04 canim bashda yazdigim gibi bu teorimin dogruluk oranini yoklamak ichin bu yaziyi achdim Ama bende ilkimde tutdu yarin ikicni bebishimin cinsiyetini ogrenmeye gidicem ondada tutarsa yada tutmazsa yazicam buraya😘🙏🏼
Nesrintas22 Cennetmm https://resimyukle.io/r/SDeyCRBywu ya kuzu bende bu var çok merak ediyorum anlaşılır mı bir şey 🤦