Izellll Banyoya çamaşır suyu döküp ovdum 2 dk durmusumdur en fazla kapı açıktı birşey olmamistir dimi kokudan etkilenmemiştir
Sirkelimon Izellll her hafta 3-4 deterjan karıştırarak banyoyu temizliyorum. En sevdiğim aktivite banyo temizlemek hiçbir şeycik olmuyor korkma 😂
Knergiz Izellll çamaşır suyunun normalde de kullanmam çok zararı var. Kaldı ki hamilelikte hiç kullanmayın ciddi zararları var
Yaseminf Izellll içine soluma hızlı hızlı yap napalm tuvalette mikroplar ölmez ki zaten çamaşır suyu olmadan ameliyathane bile onla temizliyorlar
Sirkelimon Izellll beyaz sirke, çamaşır suyu, domestos çamaşır sulu fıs fıs ve mintax banyo temizleyici
NM_mom Ben sıklıkla kullanıyorum kokusuna maruz kalıyorum ister istemez bişey olmaz diye düşünüyorum öyle 2 dkdan
Meliyyke Izellll yok canım yaa oturup koklamıyorsun yaa sürekli. Mecbur temizlik yapıyoruz kimyasal solumak tabii ki iyi değil ama torbaya koyup koklamıyorsun sonuçta bir şeycik olmaz için rahat olsun 😊
Izellll Yaseminf evet solumadim hatta bazen nefesimi tuttum hemen hızlı bir kere geçtim su döküp yıkadım ☺️