Arvenveannesi Merhaba hanımlar.. kan sulandırıcı iğnenin morluklaeıyla nasıl başa çıkıyorsunuz. Bazen morartmadan yapabiliyorum bazen çok geniş bir alana yayılıyor o morluk. Bunun için kullandığınız bir jel var mı gebelikte
KkubraOz Arvenveannesi iğneyi yapabildiğiniz kadar yavaş yapın 5 aydır göbek kol bacak hepsine yapıyorum tenimde çok hassas ama nadir morarma oluyor. İğneyi batırırken hızlı batırıp ilacı verirken çok yavaş verin o zaman daha az deforme olur
FatmaNur_27 Arvenveannesi vururken dikkat et enjektörü birden boşaltma yerini pamuk ve kolanya ile ov 9 aydır öyle yapıyorum nadir morarmam oldu
Deletedmom2265 Arvenveannesi 35 haftalığım hala oksapar vuruyorum karnın şişken vurmak daha zor 😬 iğneyi yavaş zerk edin ve pamukla vs bastırmayın silip bırakın bence o bastırıp sallama morarmaya sebep oluyor 🤷🏻♀️
Allahkahretmesin1 Arvenveannesi yanlış enjekte edilmesinden dolayı oluşuyordur morluk ben de kullanmıştım yavaş yavaş enjekte ederseniz ve iğneyi dik batırırsanız bir sıkıntı olmuyor iğneyi batırmadan önce iki parmağınızla yapacağınız yeri çok hafifçe sıkın o şekilde yapın ben öyle yapıyordum
Bade5 KkubraOz 22 haftalığım hep kola yaptım bacağa yapmak istiyorum kollarım çok sert. Bacağın hangi kısmına yapıyorsunuz acısı kola göre nasıl
KkubraOz Bade5 bana göre kolla aynı acı. Üst bacağınızı göz kararı 3 e bölün orta kısımdan 2-3 parmak yan tarafının dış ve etli kısımlarına yapabilirsiniz isterseniz resim atayım tam yerini.
mimar_anne KkubraOz fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim bende bir süre sonra bacağa geçmek istiyorum
Arvenveannesi Allahkahretmesin1 sağolun öyle yapıcam mutlaka çok yanlış yapıyor muşum. Birden sıvıyı veriyordum🙏
sessizizleyici Arvenveannesi ben bacaktan vuruyorum yavasca yapıyorum iğneyide yavas yapıyprum sıvıyuda
Arvenveannesi sessizizleyici bir süre sonra bende bacaktan olurum muhtemelen . Ben de hızlı bırakıyor muşum sıvıyı kesinlşkle öyle denicem🤷🏼♀️
KkubraOz mimar_anne https://www.hizliresim.com/frjdkm7 Canım bak bu bölge etli olan kısımlara vurabilirsin. Diğer arkadaşa da söyledim yavaş ver ilacı verirken o zaman morarmaz
Minianne04 Arvenveannesi kız benimde öyle kocaman kocaman morarıyordu kontrolde doktor gördü dedi ki iğnenin tamamını sokma ucu girsin yeter dedi damara denk geliyormuş kaç gündür dediğini yapıyorum sadece iğne yeri hafif kızarıyo o kadar yerm kalmamıştı artık morluklardan düzeliyo
Arvenveannesi Minianne04 yaaaaa gerçekten miiiii. O zaman ben de öyle yapayım hepsini sokmayayım iğnenin. Valla çok zorlandım. Çok sağol canım tavsiyen için🙏
Nazendehanim Minianne04 hadi ya ciddi misin bazen böyle açık yaraya iğne batirmis gibi oluyor zaten ucu girince acımıyor , ben de öyle yapayım
Minianne04 Arvenveannesi evet dene görceksin canım 4.cü iğnemi yaptım morarma yok iğneyi komple sokmuyorum yarısına kadar ancak sokuyorum
Haticenurozturk Arvenveannesi ben doğumdan sonra kullandım 10 adet eşim yapıyordu kolumdan kendim korktuğum için kolumu arka kısmını parmaklarımla sıkıyordum eşimde iğneyi hızlı ve dik bı şekilde batırıp iğne ucunu çok sokmadan ilacida yavaş yavaş veriyordu sadece ilacın sonunda kolum çok yanıyordu ama morarma yasamadim
Arvenveannesi Haticenurozturk ay çol sağolun. Burda bir arakadaş daha söyledi o da çok batırmıyırmuş iğneyi kesinlikle denicem🙏🌸