Sinemkocak Kızlar bursa da sonomara gidip ayrıntılı ultrason yaptiran var mi? Bursada nerelere gittiniz ultrason icin?
Berenibeklerken Sinemkocak sonomara gittim çok ilgili doktor yarım saat bakıyo herşeyi de tek tek anlatıyor kendisi. Ben memnun kaldım. 500 tlydi ben gittiğimde ama temmuzda zam olucakmış sanırım. Bide randevusu çok dolu erkenden randevu alman lazım gideceksen.
byzza16 Sinemkocak ben iki gebeligimde de sonomar Zafer beye çektirdim çok memnun kaldım her organina defalarca bakıyor bakarken bilgilendiriyor ve en sonunda da yüzünü göstermek için baya uğraşıyor ☺️ Geçen ay cektirmistim 500 TL ücreti
motherofcats tomokaya gittim memnun kalmadım ultrason aleti çok eskiydi orayı tavsiye etmem büyük ihmalle sonomar da öyledir
Sinemkocak motherofcats internetten arastirdim bende herkes guzel yorumlar yazmis ama gitmeden burdan da sormak istedim
ozlem_25 Sinemkocak 20 dakika sürdü baya inceledi doktor son 5 dakika kala eşim de girdi içeri memnun kaldım yani
AyseBirce16 Benim doktorum da sonomar ı tavsiye etti randevu aldım zam geldi dediler temmuzda randevum 550 TL dediler