Deletedmom83940 köpek gibi her kokuyu almakta ne zormuş anam balkona çıktım yağmur yağıyor mu bakayım diye çarşının ortasında inek boku kokuyor 😂😂😂
ErhanKubra Deletedmom83940 hamile olmama rağmen her kokudan rahatsız oluyorum olsam ne olur bilmiyorum reglim bitti hala devam ediyor hiç bi kokuya tahammülüm yok😖
Mercan12 Deletedmom83940 Ay koku hassasiyeti hiç yaşamadım ama babam kurban aldığımız hayvana bakmak için hayvan pazarına gitti 10 gun önce gelince babamdan aldığım koku benim burnuma bir yerleşti 10 gün boyunca her yer bana inek pisliği koktu ev bile simdi postu görünce aklıma geldi 🤣
Deletedmom83940 Deletedmom727271 apartmanda kim ne yemek yapmış kim temizlik yapmış hepsi burnumda sjdjsj 😂😂
Deletedmom727271 Deletedmom83940 ahahha öyle oluyor evet benimde alt komşum sağolsun her gün ne yemek yapsa getiriyordu bir tabak baya kokardı sjsjs malum camlar da açık oluyor :)
Deletedmom83940 ErhanKubra kız bazen kocama bende diyorum köpek gibi hissediyorum kendimi diye hele ilk haftalar daha beterdim şimdi biraz daha normal ama az önce kendime güldüm baya ne umdum ne buldum 😂
ErhanKubra Deletedmom83940 aynen öyle oluyor ya sürekli her yeri kokluyordum zaten çok hassas bi midem var 🤦😂
Deletedmom83940 ceren_1411 midem bulanıyor hem hava alayım hemde yağmur yağıyor mu bakayım dedim bok kokusu geldi burnuma 😂🤦🏻♀️
Deletedmom83940 Mercan12 annemlere ilk gittiğimde evde yeni kesilmiş et kokuyordu eve girememiştim kaynanamlara gittim küflenmiş bişeyler kokuyordu bi kendi evim kokmadı ama apartmandaki her kokuyu aldım 😂
2_kezannelik Deletedmom83940 😂ahah çok şükür benim koku hassasiyetim erken bitti bide biz aynıyız hafta olarak heralde ☺️
Caglaasya Deletedmom83940 4. Aydan sonra azalıyor koku hassasiyeti ilk başlarda neler çektim özellikle soğan tavuk yumurta hayvansal tüm gıdalar yemekleri bile soğansız yapıyordum asla yiyemiyordum soğanlı fln ama şimdi soğanlı yapıyorum yiyorum da baya azaldı 20+2 olduk
mylittlebabym Hamile değilim ama hamile olunca yaşamaktan en çok korktuğum budur.😂 Böyle en ufak şeyden koku gelmesi mide bulantısı felan😂