Merve_2017 1 ci doğumum sezeryan di ikinciye hamileyim 24 haftalık hamileyim tekrar sezeryanmi oluyor anneler
Elisam123 Merve_2017 arada çok zaman yoksa evet sezeryan oluyor ama 5 sene 6 sene sonra tekrar doğum olacaksa normal doğum isteyebilirsiniz doktorunuzdan
Meleq Merve_2017 2013 te sezeryan doğum yaptım 33 haftalık hamileyim normal doğumu çok istedim ama doktorum onay vermiyo☹️
Elisam123 Merve_2017 bir sorun belki olabilir ama insan bilmediğinden korkar ben de ilk sezeryan olmuştum 2. Kesinlikle normal istemezdim siz neden özellikle normal istiyorsunuz
Ayzynp Benim ilk çocuğum şuan 26 aylık sezaryenla doğdu 2. Çocuğum şuan 18 günlük normal doğdu tamamen sizin ne istediğinizle ve sağlığınızın el vermesiyle alakalı doktorunuzla görüşün desteklerse ssvd yapabilirsiniz 🌺
Merve_2017 Elisam123 yok hayır normal istemiyorum sadece bilgili annelere sormak istiyorum ikincide sezeryan olurmu diye
Ayzynp Elisam123 normal doğum sezaryene göre çok çok rahattı çocuklarıma hiç birşey olmamış gibi bakabildim ki sezaryenımda zor geçmemişti. Mecbur kalınmadıkça kesinlikle normal doğum derim ben 🥰
Miiiii Ayzynp ozelde yaptiniz sanirim normal dogumunuzu devlet hastaneleri desteklemiyo ssvd mu diye biliyorum
Ayzynp Miiiii evet özelde yaptım aslında benim doktorumda çok desteklemiyordu ben çok ısrarcıydım nasipte oldu çok şükür 🙏🏻 🙇🏼♀️
Ayzynp Elisam123 çok teşekkür ederim aslında doğum şeklinin çokta bir önemi yok önemli olan evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 💕🥰