Didemfide Kızlar baya kilo aldıgımı hissediyorum çünkü kalorili yiyorum sadece bebeğe yarayan düşük kalorili yiyecek önerileriniz neler
Umutunannesi92 Didemfide süt, yoğurt, yeşil mercimek, kaşar peyniri, muz,ceviz, fındık,badem, kuru fasulye,nohut ,barbunya gibi bakliyat türleri 🙏🌺
Nskyhn Didemfide her gün 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum karpuz kiraz erik yiyorum iki üç günde bir dondurma falan , sadece sabah kaşarlı tost bir daha ekmek yemiyorum her akşam genelde pilav olur eşim için 3 kaşık falan anca yiyorum. O yüzden ben hiç kilo almıyorum her şey bebeğe gidiyor.
Srkya Didemfide canım protein ve kalsiyum yoğunluklu beslen yumurta,ceviz,muz, süt,yoğurt ben bunları günlük tüketmeye çalışıyorum bende hamilelikte jet hızıyla kilo alanlardanım malesef 🤦🏼♀️
Karelinannesi Didemfide her bünye farklı diye düşünüyorum başkasında kilo yapan sende yapmayabilir. Ama 720 gr olan bebeğim 1 ayda 2 katına çıktı ben 1 kg bile almadım. Kahvaltıda yulaf yedim. Yulaf yoksa kaşarlı tost bide her akşam bi avuç ceviz yedim.
Burcusenkoc Didemfide hergün 2 yumurta kaşar peyniri muz maden suyu 3-4 tane ceviz tahin pekmez yedim 😊 yemek olarak da et balık yeşil mercimek çok aldırıyor ☺️