• Doğum
  • 39 haftada doğuran erkek anneleri varmı

ATACEREN yarın benimde tam 39+0 peki karnınız inmişmiydi aşağıya bi gün önce sinde ne gibi değişiklikler oldu

Sfyb canım ben zorunlu sezeryan oldum sandım açılmam olmadan bebeğim ters pozisyondaydı doktor gün vermişti önceden assada falan değildi daha

Busocanehh sizin belirtilerinin neydi canım bir gün öncesinden, bende mide bulantısı ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor

Ben oğlumu 39+0 da doğurmuştum canim şimdi kızıma hamileyim 38+6 haftalığım gelmeye asla niyeti yok yalancı sancılarım çok fena var. Kendimi tasiyamiyorum artık. Rabbim yardımcımiz olsun

• Sfyb bunu yanıtladı.
    • Sfyb bunu beğendi.

Sfyb canım karnım inmişti son iki hafta karnimda sertlesmeler vardi. Bir gün önce nişanım geldi hepsi birden doğuma gittim gece. Başka da bişey çekmedim ben yavrumda. Bu sıpada ağrılarım çok fena ağrısız günüm yok resmen. Habire nişanım geliyor. Çok zorlanıyorum bu kizcede kız erkek farkediyor sanırım ya. Bekliyorum gelsin diye hiç gelmeye niyeti yok. Kasılmalar ağrılar şişlikler haddi hesabı yok. Her gün doğuma gidiyorum sanıyorum.