Istanbul2234 Hesap kartım var kizlar biraz sonra numarami güncellemek icin bankaya gidicem ben para atsam kartima trendyoldan alisveris yapabilir miyim
Nnanaa Istanbul2234 dolap uygulamasında da butikler var bebek malzemeleri için onlarda çok tatlı şeyler satıyorlar isterseniz isim bile verebilirim.
Deemetibostnci Istanbul2234 İnternet den almak istemiyordum ben elim kolum değe değe gözüm görerek almak istedim içime çok sindi aklımda kalmadı
Istanbul2234 Emedko teşekkür ederim ilk alışverişim olacak herkes bebek eşyaları uygun diyor bakalim bizde alalim birseyler o zaman 😊
Deemetibostnci Istanbul2234 kaç aydır bakıyorum İnternete hepsini yazdım çizdim ebebek civil var burda bebek mağazalarını gezdim en uygun civildi canım toptan civilden yaptım alışverişi ikili beşli takımlar falan 100 TL üzeriyken civilden 60 TL den başlıo
Emedko Istanbul2234 evet cnm nette daha uygun oluyor bazı yerler . İndirime giriyor takip etmek lazım
Istanbul2234 Mervedez159 evet birazdan güncellemeye gidicrm gelirken hesaba bir miktar atayim dedim cinsiyet belli degil ama bez falan alirim diye düşündüm
Istanbul2234 Deemetibostnci civilden internet üzerinden alisveris yapabiliyor muyuz bebegimle zor oluyor alisveris yapmak çünkü
Deemetibostnci Istanbul2234 evet birde 3000 TL’lik alışveriş yaptım 500 TL indirim oldu onlarda kremleri falan aldım
Nnanaa Istanbul2234 ahahahah ya evet bahtsızlık yaşayan çok ben butikleri takip ediyorum orada instadan almaya çekindiğim için 😀