leyli444 Kızlar bizim 33+3 günümüz oldu Doktor erken doğuç ola bileceyini söyledi.Şimdi bacaklarım flan daha çok ağrıyor.böyle durum yaşayn varmı?Ha bide bebişiniz bu haftda kaç kilo?biz 2 kilo 100 qram olduk
eymeninannesi35 leyli444 bizde 33+3 üz sabah doktorumla görüştüm ağrım olduğu için bebeğim pozisyonda yaklaşık 2 aydır ve çok baskı hissediyorum kasıklarımda riskli hareketler yapma doğumu başlatabilirsin açılmayla dedi bana da geçen hafta tam 2 kiloydu oğlum benimde
Merko Evet lütfen bu haftalarda erken doğumla ilgli bilgisi olab paylaşabilir mi aynı şikayetleri ben de yaşıyorum
Merko leyli444 kasıktan bacaklara inen bir ağrı her zaman değil gelip gidiyor ve rahmim kasılıyor gibi okuyor
leyli444 Kızlar eşimle birlikte oldukdan sonra su gibi akıntı gəldi suyum gelmiş la bilir mi?ama hiç bi şey hiss etmiyorum
Cerennnarsss Bendede aynı durum söz konusu kasikllar bacaklar bel hatta bazen alt karın ağrısı ama geçici ağrılar , olduğu zaman saate bakıyorum gecicekmi diye sonra uzanıyorum pozisyon değiştiriyorum geçiyor ama doktora sormak lazım yine tabi