Minnacksevdack Merhaba kızlar , bebeğinizin kıyafetleri için hangi deterjanı kullandınız ? Aynı şekilde şampuanı , bebek yağı , pişik kremi vs. paylaşırsanız çok sevinirim. 🌸
Sevdapl Minnacksevdack bunlar benim aldıklarım. Pişik kremi almayacağım. Lazım olursa alırım. Zaten başlarda ıslak mendil kullanmayacağım bebek temizleme pamuğu ile temizleyeceğim. Yumuşatıcı almayacağım, bebeğimi mümkün olduğu kadar kimyasal kokulardan uzak tutacağım. Genelde içeriği temiz ürünler tercih etmeye dikkat ettim.
Peperonni Minnacksevdack Canım ben dalinin sabın tozlu olanı ve sıvı deterjanını aldım. Aslında hacişakirin daha iyiymiş ama dalin almak istedi canım kokusu hoşuma gittiği için 😂😂😂
Saaki Minnacksevdack deterjan + yumuşatıcı unibaby Pişik kremi sudocrem Şampuan ve yağ unibaby Bez ve ıslak mendil sleepy
Eylul2019 Sevdapl roxy almkla hayatinin hatasini yapmişsn kizimda almistm igrenc kokuyor yikadiktn snra ve asla leke cikarmiyr
iremss Sevdapl pişik kremi tavsiye ederm almanızı nasıl temizlersenz temizleyn ilk 1 hafta çooookk hassas oluyolar direk kızarma oluyo bi de ilk kaka değşk olduğu için o da kızartıyo sonrasında ztaen pişik oldkça kullanırsn her bezde gerek olmuyo bn hastaneye götürmemştm çok pişman oldm sürekli hemşireden istedk
Sevdapl Eylul2019 bendekiler çok güzel kokuyor. Sizinkiler sahtedir belki internetten falan aldıysanız.
Minnacksevdack Peperonni dalinin kokusu benide çekmiyor değil 🙊 ama en sağlıklı hangisiyse onu almak lazım ☺️
Peperonni Minnacksevdack Evet tabi ki ama üstünde yazıyordu bakıp öyle aldım zaten önceden yıkayacağız kokusu kalmaz 15 dk da çevireceğim kıyafetleri ilk yıkama olacağı İçin
Minnacksevdack iremss eşimde bende alerjik bir bünyeye sahibiz ondan korkuyorum. Pişik kremini yine alırım o zaman ne olur ne olmaz 🌸