Arslanyavrusu123 Kızlar rota aşısı hangi ayda yaptırcaz iki dozmuş ç bunları ne zamanlar yaptırcaz birde menenjit olan varmış bunlar hakkında fikri olanlar yardım istiyorum
Deletedmom727271 Arslanyavrusu123 rota aşısı 3 ve 5. aylarda oluyor. Ağızdan verilen bir damla. İğne değil. Yan etkisi de yok canım. Tek sorun devlet karşılamıyor özel bir aşı.
Kbramsa Arslanyavrusu123 rotayı 3. Ayına kadar yaptırmalısınız menenjitte mutlaka aksatılmamalı bence
Serapcemre Arslanyavrusu123 rota aşısını 3-5.aylarda vurulduk menenjit aşısını 5-7. Ay ben ıkıncı dozdan bir sene sonra üçüncü dozu olduk doktorumuzun demesiyLe menenjit aşısının adı bexseroydu
Mery103 Arslanyavrusu123 rota aşısını 3 ve 5. Ayda yaptırdık canım menenjit erken yaptırmak istemiştim ama doz fiyatları pahalı yani yaşımıza da az kaldığı için o zaman yaptiricaz konuştuk doktoruyla
Deletedmom727271 EssoSavve Yanlış anlaşılmak istemem ama hiç rota virüsü geçiren bir çocuk gördünüz mü? Rota virüsü bağırsak enfeksiyonu ve zehirli ishaldir. Geçirildiğin de çok ağır oluyor. Aşılar zaten hafif atlatması için var. Eğer ki durumunuz varsa aksatmayın nacizane fikrim 🙃
Arslanyavrusu123 Deletedmom727271 saol canım arkadaşımın yakınında duyduk ama onun dışında hiç duymamıştık bende inan yeni öğrendim ben sadece aile hekimine gidip aşı kartı verıolar bı onlar sanıyodum
EssoSavve Deletedmom727271 hayır canım görmedim umarımda görmem 🥺 Zaten büyük ihtimalle yaptırcaz eşim yaptıralım diyor 🤷🏼♀️ Tşkrler 🙏🏻
Deletedmom727271 Arslanyavrusu123 Yok canım orada ki ebenin bilgilendirmesi gerekiyor aslında. Böyle böyle aşıları var diye.
Arslanyavrusu123 Mery103 diğer komple aşılarımı sağlk ocagı yapıo bi bu iki aşıyı biz kendimiz yaptırıyoruz değilmi
Mery103 Arslanyavrusu123 evet canım biz şuan 9 aylığız diğer aşıları ücretsiz sağlık ocağı yaptı hatta yine var Perşembe günü oda isteğe bağlıymis ama ücretsiz ben bütün aşılarını yaptırıyorum bildiğim kadarıyla rota virüsü ve menenjit var ücretli olarak başka var mı şuan bilmiyorum bende 😅
Dark Arslanyavrusu123 rotayı 3 ve 5 de yaptırdık diye hatırlıyorum. Menenjit aşısı markaya göre değişiyor nette var onun aylar. Biz 14 aylıkken yaptıracağız tek doz. Bunlar özel aşılar devlet karşılamaz. Ya eczaneden alıp sağlık ocağında yaptirirsiniz ya da varsa kendi doktoru yapar. Konuşup netlestirirsiniz
Damyavuz Arslanyavrusu123 iyi ki yaptırmışım kızım hastanede yatmadan rotayı atlattı. Çok kötü bir durum çocuğum o kadar kötü oldu ki aşı olmasına rağmen. Bence karar sizin zehirli bir ishal ve çok zor geçiyor ..