yagmur_225 Selam kızlar 🖐🏻 Reglime 5 gün var evde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Daha sonra kan vermeye gittim beta hcg değerim 17 çıktı. Daha önce 1 boş gebeliğim var çok korkuyorum sizce hamilemiyim yoksa kimyasal falan olabilir mi🥺
Tugcek33 yagmur_225 kanı ne zaman vermiştiniz? Aynı yerde 2 gün sonra yeniden verin eğer 2 kat arttıysa sorun yok önemli olan ilk sonucun 2 kart artması🌸
Beyzaa-123 yagmur_225 benim de reglimden 3 gün önce erken gebelik testinde pozitif çıktı kan verdim beta 40.9du iki günde bir kan verdim en az 2 kat artması gerekiyor en son cuma günü kan verdim ve Doktora gittim doktor beta düşük olduğu için henüz keseyi göremedi ama rahim kalınlığı vs her şey hazır anne olmaya hazırlan dedi en son cuma beta 750 çıktı doktor yeterli dedi bugün tam 5 haftalığız :) sen de 2 günde bir kan ver değerlerini takip et
denizasigi yagmur_225 Allahım daim etsin ♥️ ben de 5 gün kala 17 ile öğrenmiştim şu an 4 aya az kaldı şükürler olsun 🤍 darısı başına. İki üç günde bir kan vererek baktiracaksin baska care yok..
Istanbul2234 yagmur_225 kimyasal ne demek doktorum bana kimyasal gebelik dedi ama ben normal gebelik olarak anladim