Asil_hatun Kizlar esim benden habersiz 15 günlüğüne antalyada yer ayirtmis ödemeyi bile yapmış bu yıl hamileyim ve gitmem diye düşünmüştm esim inatçı Dr sözümü dinletemedim bebek doğunca daha zor olur 3 cocukla diyor bide küçük olur haliyle simdi gidicez diyor haftaya salı ayirtmis o zaman tam 4 aylik olucam yüzmeyi biliyorum her yıl dalış falan yapardık yine yapacak yaptiracaktir nasıl yüzmek zararlımi bebege yada bana zararı olurmu zorlanirmiyjm hatta hamielelikte yüzülürmu riskli değil gebeligim çok şükür ama endişelerim var önerilerinizi almak isterim gitme pişman olursun mu dersiniz yoksa zararı yok gidimmi
Elisam123 Asil_hatun git kız eğlen ne güzel kocan sürpriz yapmış sana daha ne hadi sana iyi tailler 🏖️
yabadabaduu Asil_hatun valla ne güzel süpriz yapmış bide 15 gün keşke bizimde şuan öyle bi imkanımız olsa 😂 yüzmek hamilelikte aksine çok iyiymiş yanlış olarak bilinsede deniz olması özellikle. size iyi tatiller eşiniz haklı seneye gitmeniz daha zor olurdu bence tatilin tadını çıkarın 🥰🦦
Hilay34 Asil_hatun 30. Haftamda gittim, bir sorun yaşamadım aksine çok iyi geldi :) doktorunuz da onay veriyorsa tadını çıkarın, benim doktorum tavsiye etmişti denize girmemi 💐
Ebru9414 Asil_hatun hiç bir zararı yok ben 8 aylıkken bayramda tatile gittim hatta deniz soğuktu ona ramen girdim yüzdüm bişey olmadı rahim ağzı mukus tıkacı ile kapalı olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izni ile ben doktoruma danışıp onay alıp öyle gitmiştim araba ile gidersen 3 saatte bir mola verip bol bol yürüyüş yap demişti doktor
EzKrkcatkr Asil_hatun çokta güzel olur vallahi, burada deniz yok bende 7 aylık oldum olimpik havuza gidiyorum yüzmeye, egzersiz bakımından çok sağlıklıymış, keyfini çıkar derim ve bol D Vitamini depolarsın 😘
Hilay34 Asil_hatun gitmeden doktoruna danış mutlaka, bir risk varsa izin vermez zaten ama için rahat eder en azından sorunca 🙏
Deletedmom7373700 Asil_hatun ne güzel işte. Yüzmek iyi bile hamilelikte. Gitmeden önce de yine doktorunuza sorarsınız. Riskli olmadığı sürece zaten yasaklamıyor da.
Emedko Asil_hatun kız Allah seni git eğlen mis gibi 😅 ben 6 aylığım geçen hafta gittik tatile 1 haftalığına. O kadar iyi geldi ki ..
Ark Asil_hatun ne güzel işte tatil ayarlamış 😁 canım ben 5 aylıkken 6 saat araba yolculuğu ile tatil yaptım bu sene buz gibi suya girdim çıktım ödemenizi sisligi ayaks ağrım kesildi temmuzda 8 aylık oluyorum yine gidicem doktora sordum girebilirsin dedi havuz olmasin güneş de öğlen günesinden uzak dur dedi yeterli sende rahat rahat riskin yoksa tatilin tadını çıkar
Cnslrsln Asil_hatun bence eşin çok harika bi düşünceyle yaklaşmış hamile olunca denize girilmiyor diye net bir durum yok. Temiz olduğundan eminsen havuza dahi girebilirsin e tabi hamileliği göz önünde bulundurarak süreyi kısa tutarsın olur biter. Aksine hamilelikte bu tür aktivitelerin hamileye iyi geldiğini söylemişti doktorum günlük yürüyüşten bile daha faydalı fakat dediğim gibi havuz kesinlikle temiz olmalı bu yüzden denize girmende (eğer bir rahatsızlığın yoksa) sakınca yok gibi şimdiden iyi tatiller 😊