Nskyhn elmaserkc21_ kız 23 haftalık oldum kimse demez bu kız hamile diye 😂 eşim bile nasıl hamilesin diyor 😂
yeliz007 elmaserkc21_ Ayyy kuzum benim ☺️☺️ bende öyleydim çevremde herkes nasıl hamilesin derdi ama 27. Haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 37.3 olduk geç çıkması daha iyi
Melegimin_annesi elmaserkc21_ 42 kiloyla hamile kaldım 18. Haftamda karnım hafif kabardı şuan biraz daha büyüdü gelen giden kim görse benide hamile sanmıyo ama eşime göre ve bana göre karnım var çok çıkmasada 51 kiloyum şuan insanların vücut yapısı farklı genellikle karın zaten 5. Aydan sonra çıkıyo benimde öyle oldu 22+1 haftalığım şuan
Habus elmaserkc21_ 22. Haftaya kadar çıkmadı, 21 in ilk yarısından sonra durduramadım 😂😂 bir anda çıktı. Kilom 46
Mommyy1 Canım selam, 48 kilo ile hamile kaldım, 21. Haftamda 3 kilo almıştım ondan sonra ufaktan çıkıyor göbüş😍 7. ayıma girdim sadece top gibi göbüş var 😅 o göbüşte çıkıyor, kiloda alınıyor önemli olan bebişler sağlıklı olsuun☺️🙏🏻
Esrapkdm Mommyy1 dogru diyosun da yanlış anliyosun işte sorun orda. Bebek sağlıklıysa göbeğim çıkmadı diye buraya bu kadar gereksiz bisey yazılmaz
Ksks07 elmaserkc21_ 30-32 hafta arası anlaşılmaya başlandı hamileliğim ondan evvel anlaşılmıyordu. Hatta 5 aylıkken vücudu saran bi elbiseyle düğüne gittim herkes şok oldu hamile olduğumu duyunca bence güzel bir şey bebeğiniz sağlıklı olduğu sürece :) kilo almayada 23. Haftada az az başladım ondan önce alamadım hatta verdim. Bebeğimin kilosu iyi :)
Berfin-bektass elmaserkc21_ 48 kiloyla hamile kaldım 7 aylık oldum 57 kiloyum ve karnım asla 7 aylık gibi değil herkes hiç karnın çıkmamış diyip duruyor hatta.Ama önemli değil sağlıklı olsun da isterse böyle kalsın iç karınla da alakalı bu durum
Mommyy1 Esrapkdm Canım benim başlığı açan kişi kendisinin yalnız olmadığını görmesi açısından biz buraya yorum yapıyoruz😁 2 aylıkken bile dışarıdan aa nasıl hamilesin duyumları almış birisi olarak, şuan yaşadığı sürecin normal olduğundan bahsediyorum😂 anladın?
Sbm050421 elmaserkc21_ iyi de zaten daha haftanız az ki çok normal çıkmaması 5.-6. Aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor
2bebeannesiii elmaserkc21_ Çok normal . Kızıma hamileyken 6 aylık olmuştum daha yeni çıkmaya başlamıştı kimse inanmıyodu . Şimdi oğluma hamileyim 18 haftalık oldu daha 400 gram alabildim . Zaman ilerledikçe bebekte büyüyo karnımızda çıkıyo , önemli olan sağlığımız 🤗
Esrapkdm Mommyy1 dışarıdan birisi aa nasıl hamilesin diyebilir ya karnı cikmadiysa müneccim mi bu kişi içine mi doguyo karnı olmayan birine aa nasıl hamilesin demek azcık mantıklı soru sorun mantıklı sorulara da mantıklı cevap verilir bastan sona saçmalık sende sacma bi sorunun amacını savunuyosun
Selimkemalinannesi Haftaya kadar kanım hiç çıkmadı benimde normal yani kimse anlamadı hamile olduğumu doktor normal dedi
myangelson Ayda birden göbeğim fırladı şok oldum öncesinde çok hafifti zaten kendim de gobekliydim göbek mi bebek mi anlayamıyordum da 5. Aylik olduk birden koca bı göbeğim oldu tabi biraz gazın da katkısı olabilir 😂😂😂😂
Elisam123 elmaserkc21_ 80 kilo olan ben 🙃 üzülerek tebrik ediyorum Allah sağ salim kavuştursun bebeğine