hayirlisi06 Mervesya ramzi kesinlikle erkekti kese sağ hatta kesenin içinde direk sağdan gelişmişti.. Çin takvimi Rus takvimi as ermek yerleşme kanaması aklınıza gelen herşey ama herşey erkekti. Ama sonuç PRENSES geliyor 💕🙏
Mervesya Elisam123 bende yeni duydum ama hic bir bilgim yok bebegin kese icinde sagda yada solda durmasiyla alakali bir durum herhalde
Elisam123 Mervesya merak ettim bekleyim bakalım bir bilen çıkar şimdi benimki de daha belli etmedi kendini doktor sağ yumurtadan tutmuş demişti ama bebek sol tarafımda
Mervesya Elisam123 benimde solumda batma oluyo hep ne tarafimda sormadm da daha 7 haftalik ki hep sag tarafimdan yumurtlarm ben ondan bi umut kizda😇
Cennetmm hayirlisi06 ramzi teorisinde vaginal ve karindan bakilmasida onemli dogrumu bakdiniz? Etrafimda yanilan yokda o uzden soyluyorum ama adi ustunde hemde teorim 50/50
hayirlisi06 Cennetmm evett karındandi yani tek ramzi olsa iyi herşey ama herşey erkekti hatta bende öyle inandimki Dr kız diyince nasıl yani dedim 🤣🤣
Cennetmm Princessmom bende ama birinde tutdu shimdi ikincisinde 2 gunden sonra gorucem tutdumu tutmadimi 😂 15 haftalik artik randevum var 2 gun sonra