2prensesannesiiii Gamzecem canım genelde böyle olunca gebelik oluyordu hep pik test yaptın mı adetin geçti mi ya da yaklaştı mı
Fithatunnn Gamzecem yarın dahada koyu olcak sağ taraf piki görüuceksn bugünü yarını ve sonraki günü mutlaka değerlendir yarından itibarende 2 gün boyunca havuc yeki yumurtan catlasın iyi haberlerle gel;)
Gamzecem Arkadaşlar kaç gündür ovulasyon testi bu şekilde çıkıyor anlamadım gitti 🤔🤔🤔 bel ağrısı bulantı uyku hali sol kasık ağrısı göğüste şişlik ama ağrı yok anlamadım yardımcı olur musunuz
HurremSultan Gamzecem ben ilk bebeğimi ovulqsyok testiyle öğrendim umiy vermek gibi olmasın ben uzun size kullanmadım bu testleri ama Bi gebelik testi yapıp denesen mi şansını tatlım 🤭💕
Gamzecem Tugcek33 çok teşekkür ederim 🙏 inşallah 🌺 cuma cumartesi ve pazar i değerlendirdik pazartesi ara verdik bugünü de degerlendircez bakalım
Gamzecem 2prensesannesiiii valla kuzum 4 5 Haziran’da regli oldum ama siyah pıhtı şeklindeydi kısa sürdü yani doktoruma gittim yerleşme olabilir mi vs diye ama USG ile baktığında rahim çok ince dedi regli sayicaz dedi sonrada işte Ovulasyon testine başladım durum bu hep bu şekilde çıkıyor değerlendiriyoruz bizde bakalım
1ciftyesilgoz Tüm testlerin arasından en pik yapan gğn bugün bence canım t C den koyu görünüyor hatta. Bence bugünden sonra iki gün Daha değerlendir . Hamile olma ihtimalin var mı peki ? Bazen hamilelikte de böyle de çıkabiliyormuş ya.
Gamzecem 1ciftyesilgoz evet canım aldığım sayfadaki ablada o şekilde dedi bugün en koyu dedi değerlendirdik hazır eşim evdeyken 🙈 cuma cumartesi ve pazarı da değerlendirdik abla öyle demişti pazartesi boş olsun demişti bide bugünü değerlendir dedi işte bakalım yarın ne olucak test ama ağrılarım çok özellikle bulantı ve bel ağrısı ayakta biraz duruyorum sanki belim kopuyor
2prensesannesiiii Gamzecem gebelikte olabilir regldan sonra 2 gün daha böyle pik devam ederse test yapmanı öneririm inşallah gebeliktir canım 🥰🙏🏻