M06 Kızlar aşırı halsiz bitkinim hiç böyle olmamıştım yatsamda dinlensemde geçmiyor sizdede böylemi nasıl bi çözüm buldunuz
meltemkumsal16 M06 bende 33+4 deyim suan cok halsizim ütü yaptim 2 lakos ter içinde kaldım uzandim hiç bisey yapmak gelmiyor içimden öğleden sonra sağlık ocağına uğrucaktim ama galiba onada gidemicem bende çare arıyorum 🥺🤷♀️
Yunni M06 sanırım günler haftalar, geçtikçe daha çok ağrılarımız oluyor Buda bizi yoruyo bende öyle hemen yoruluyorum halsizlik oluyo. Ayaklarım da çok ağrımaya başladı öncedem böyle değildi 34+3 günlüğüz bizde
Htc_snn M06 offf aynı bn yaa 34+5 çok yorgunum valla bugün zar zor çantayı hazırladım ve ütülenecekleri hallettim ama çok yoruldum
M06 meltemkumsal16 kız aynı hiç geçmiyor halsizlik bide oturuş şeklim bile rahatsız edio artık ne tarafa otursam olmuyor
Selothatun Bugün tam 34 olduk. Bende aynı şekildeydim. Keyifsiz ve yorgun hissediyorum başım ağrıyor😕 hiç bişey yapmak gelmiyor içimden. Uyuyamıyorum da yatakta yuvarlanıyorum resmen..
Arslanyavrusu123 Geceleri hiç uyuyamıyorum habire bunalıyorum gündüzleri ara ara kestiriyorum aynı halsizlik aynı haftadayız canım
Selothatun M06 benim sıpa 7/24 mesaide tam uyuyacağım diyorum bu seferde oynamaya başlıyor bi tarafıma toparlanıyor nefes aldırmıyor🥺 hayırlısıyla kucağımıza alsaydık…
Berrafiliz M06 tam 34.haftamda aynı şeyleri yaşamıştım sanırım salgılanan hormonlardan kaynaklı inanılmaz halsiz kolum bacağım hareket ettirmek çok zordu şimdi 35+6 olduk pek kalmadı. Karnım çok büyüdüğü için hareket etmek çok zor 😥