aslansmommm Haftadayım bitmek üzere hatta bebeğim sürekli sağ tarafımda sertleşiyor şişiyor karnımın sağı kaskatı oluyor bu 18. Haftalardan beri oluyor aslında ama son zamanlarda çok sık olmaya başladı kontrollerde herhangi bir sorun görülmedi bu güne kadar ne yapmalıyım tedirgin mi olmalıyım bu durumdan lütfen fikirlerinize ihtiyacım var 🙏🏻
Aytiii aslansmommm magnezyum eksikliyinden ola bilir, magnezyum kullanıyorsanız ilacınızı deyişede bilirsiniz. Ben deyişdim düzeldi çok şükür🙏🏻🥰
Eda122 aslansmommm canim bende 24. Haftadayim 2 haftadir benimde ayni problemim var magnezyumda kullaniyorum anlamadim neden oluyor
aslansmommm Aytiii bir haftadır nbl osteo kullanıyorum yeni başlattı doktorum. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz hangisi iyi geldi ? ya da daha etki etmesi için erken mi yeni başladım ya ?
Aytiii aslansmommm Magvital 365 mg, hap kullanıyordum önceden doktoruma bunu söyledim oda önerdi, ve çok iyi geldi bana
aslansmommm Aytiii bunu biraz daha içeyim bakalım iyi gelmezse bende değiştirirm ay sonu randevum var doktora da danısayım. Erken dogum işareti değildir inşallah korkutuyo sürekli bi yerde toplanması
aslansmommm Eda122 korkuyorum bazı yerlerde erken dogum kasılması vs diyen oldugunu görmüştüm sıklasınca sertleşmeler iyice tedirgin oldum karnımın her yeri sertleşmiyor sadece onun oldugu taraf yani sağ taraf sertleşiyor
Aytiii aslansmommm hiç korkmayın, siz dediyiniz idrar enfeksiyonundan kaslar ağrıdığında, oda aşırı ağrı çekseniz tehlikeli, düşük sebebidir. En güzeli doktorunuza danışın sonra🌸