Htcbcc Osmaniye de yaşayan özel hastanede doğum yapacak arkadaşlar doktor ve ücretini paylaşabilir mi acaba ?
zamaneannesi80 Htcbcc park hastanesine gidiyorum Ferhat Çetin e 150 TL muayene.. 3500 de sezaryen doğum olması lazım değişmediyse
Htcbcc zamaneannesi80 bende park hastanesi Sedat Hocaya gidiyorum 3000 dedi o da en son. Sevgi hastanesinde bildiğiniz doktor var mı acaba
Aloneanqel zamaneannesi80 Ferhat bey ile asla ameliyata girmem. Ne sert adam o öyle masada kalırım/bırakır diye korkuyorum öfke haliyle.
zamaneannesi80 Htcbcc malesef ben daha önce yeni hayat ve ibni sinaya gittim şimdi Ferhat hocayla devam ediyorum başka doktor bilgim yok ☺️
zamaneannesi80 Htcbcc park hastanesinde Nesrin hanım var.. bide ibni sinada Elif hanım bar ikisi hakkında olumlu şeyler duydum
Aloneanqel zamaneannesi80 adam dolgu yapmaktan hasta bakmaya fırsat bulabiliyor mu ki. Ben 2 kere gittim 5 dk bakmadı bile usg da.
zamaneannesi80 Aloneanqel gayet ilgili bence 20 haftalık olduk şimdiye kadar bi sorun yaşamadım kendisiyle ve gayet Güler yüzlü. Bende takığım bu konuda çünkü ama memnunum kendisinden
Aloneanqel zamaneannesi80 ben 6 aylıkken sancım tuttu gittim. Sancı için ne geliyorsun kalk git diye azarladı