Mtzkuzum Tugbagelir inşallah canım Rabbim kalbine göre versin önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak
Rmysadn Tugbagelir merhaba canım ben bekarken hep oğlum olucak derdin öyle düşünürdüm ama hamile kaldıktan sonr silk gün bil kızım olucağını hissettim etrafimdaki herkes erkek kesin dedi belirtileri saydılar felan ama ben hayır dedim kız kesin dedim ve gerçektende anneler hissediyor kızım olucak inşallah 🥰
3oglanannesi Tugbagelir bebekle ilgili tersi çıkmıyor çevremden de çok gören oldu ne gördüler se rüyada o çıktı benimde öyle oldu
Tugbagelir 3oglanannesi Cevremdekilerin hepsi beni erkek görmüş hatta hamile oldugumu bilmiyoken annem durduk yere sarilip senin oglun olcak dedi test yaptim suphelenip hamile oldugumu ogrendim ama ben kiz gordum ruyamda
Beklenenim11 Haftada üçünede kız dedi baby shower yaptık Ama hiç kabullenemedim üç kızı sanki bi yanlışlık vardıdoktorlara sordum yanılma payı yok dedi ama bi türlü sindiremedim hep oğlan oğlan diyodum kendi kendime Bugün 18 haftam muanede 2 erkek 1 kız oldugunu ögrendim
LamiyaCetinkaya Tugbagelir Kesin öğrenene kadar sürekli kızım olacak diyordum, asla şüphem yoktu diyebilirim. Oğlum şuan 1.5 yaşında 😂😂😂
Benimennembirmelek busragulbayrak bende kız çok istiyorum hep kız bebek eşyalarına kıyafetlerine bakıyorum kız çocuklara daha çok kanım kaynıyor 4 aylığım daha belli değil çok aşırı istiyorum kız olmasını
Tugbagelir Benimennembirmelek 4 aylik kendini gostermiyosa kizdir kizlar gec gosteriyo diye biliyorum bizim ailede erkek olanlar 10. 11. Hafta ogrendiler ablam yegenimi 4 bucuk aylik ogrendi kizdi
tarcinnnn Tugbagelir ilk gebeliğim 12. Haftada ve 14. Haftada doktorum hep kız dedi ben ısrarla erkek hissediyorum dedim 😂 17. Haftada erkek olduğu ortaya çıktı 🤗 ikisi de olurdu zaten sağlıklı olsun yeter ♥️
3oglanannesi Tugbagelir anne ne görürse o çıkıyor genelde tabi kıza aşırı istek bilinçaltını etkileyebilir hele ikinci üçüncü çocuk sa ama benin iki oğlum var onları da rüyamda gördüm bu sefer kız o kadar çok istiyordum ki 1 kere kız gibi gördüm sonra cinsiyet öğrenmeden 1 hafta önce erkek bebek emzirdiğimi gördüm erkek çıktı
Benimennembirmelek Tugbagelir ay inşallah öyledir eşimde bende o kadar çok istiyoruz Rabbim inşallah hayırlı bı evlat nasıp eder hepimize İNŞALLAH insanlığa faydalı bireyler olurlar
eslemesila Tugbagelir canım ben ne hissettiysem hep tersi çıktı o yüzden ben hiç hissetmiyeyim daha iyi bence