Merve234 38.haftamdayim. bebeğimin suyu azalmış . Doktor istersen suni sancı ile deneyelim diyor 1 cm açıklık var nst de sancım cikmiyor. Sizce suni sancı mı sezeryqn mi tercih etmeliyim
Svvl34 Merve234 eğer bebeğin gelişinde bir sıkıntı yoksa ve çatı olarak genel olarakta iyiyse herşeyin. Önceliğin kesinlikle normal doğum olmalı. En doğal ve doğumdan sonra rahatsın..🙏🏻 Tabiki sürecin neye uygunsa o yapılır kuzum.
aslansmommm Merve234 Allah kolaylık versin 🤲🏻 Bende pek bilmiyorum ama suni sancı çok zor diyolar o kadar agrıdan sonra doğum yapamayıp sezeryana dönen de varmış 🤦🏻♀️ Doktorunuz daha iyi bir yol gösterir bence inşallah en kolayı olur sizin ve bebeğiniz için 🧿
arenkus Merve234 garantisi yoksa saatlerce canınızın acımasındansa ve arkasına bir de sancı çektiğiniz ile kalmaktansa bir defa da kurtulun bence sezeryan olup çünkü açılma yokken çok zor 😔🌸
Merve234 aslansmommm evet benimde suni sancı tam net değil veririz olmazsa sezeryana döneceğiz dedi doktorum
aslansmommm Merve234 işte onca doğum agrısını cekip bir de üstüne sezeryan olup sonrasında onun da illa bir dikiş yeri agrısı oluyordur onu cekmek zor olur sizin için çatı muayenesi yapıldı mı doktorunuz demiştir illa ki normal yapabilirsin yapamazsın diye
Merve234 aslansmommm normale uygundum ama suyu azalınca açıklıkta az olunca kararsız kaldım doktor da net birşey söylemiyor sezeryana da dönüş yapılabilir açılmazsa diyor
Ceyduygu Merve234 İlk gebeliğiniz ise 1 cm rahimin yumuşadigini ve açılmanin başladığını gösterir. Bence normal denemelisiniz