Minikcennetim Kızlar 8 haftalık hamileyim en son geçen hafta çarşamba gittim doktora kalp atışını gördük doktor şu günü gel diye bişey demedi kaç güne çağırıyorlar doktorlarınız pazartesiye randevu aldım tekrar nasıl sizce siz kaç günde gidiyorsunuz
annelikheyecanim Minikcennetim özel hastane ise ikinci muane 10. Güne kadar ücretsiz süresi olduğu için zaten siz o süre içinde gidiyorsunuz sonra ayda bi kere oluyor muanen ama dediğim gibi ikinciyi de gidebiliyorsun
Annesininportakali53 Minikcennetim ayda bir gidiyorum kuzum bazen randevu daha erkene buluyorum 21 günde bir gidiyorum
Merve201119 Minikcennetim kalp atışını duyduktan sonra ayda bir gittim 8.ci haftada gitmiştim tekrar 12 de gittim ikili teste şuan 15 oldum haftaya pazartesi kontrolüm var üçüncü hamileligim diger çocuklarımdada ayda bir gittim
Minikcennetim annelikheyecanim devlet hastanesine gidiyorum canım iki randevu arası 12 gün nasıl sizce
Yelizdiyebiri 8.hafta gittiğimde kan tahlillerimi bitirip getirmem gerektiğini sölemişti. Bidahakine 12. Hafta gitmem gerektıgını bılıyorum ozaman ıkılı test vs için ve eğer olursa cinsiyetini tahmin yaparız dedi
Minikcennetim Yelizdiyebiri aa çok geç değil mi ben 12 gün sonraya randevu aldım ama uçak yolculuğu yapacağım onu sormak için gidiyorum
A_syma Minikcennetim Bence sık gitmeyin. Doktorunuzun numarasini alin. Mesajdan sorarsiniz. Ucak yolculugu vs. Gibi durumlari :)
myangelson İlk aylar hep 3haftada 1 ayda 1 çağırdı bir sıkıntı sorun olunca haftada 1 gidiyordum şimdi tekrar haftada 1 başladım gitmreye
Minikcennetim myangelson anladım canım uçak yolculuğu yapacağım ay sonu onu sorucam hem hemde taşınıcaz taşınma arası gidemem doktora diye bi gidiyim diyorum
Minikcennetim A_syma devlet hastanesine gidiyorum canım numara alamam ki kendisi gel ona göre uçak yolculuğuna karar veririz demişti