Minikbebegim1999 Kizlar progesteron fitili kullaniyorum ama 4 gundur ishalim fitili attikdan 20 30 dk sonra tuvalete gitmek durumunda kaliyorum aceba ilac yariyormudur? Lütfen yardımcı olunn
Tugcek33 Minikbebegim1999 eğer o sürede yatıyorsan evet ama ayakta ise yaramaz canım geçmiş olsun muz felan ye ishale iyi gelir🌸
Deletedmom52620 Minikbebegim1999 galiba 20 dakika yazıyordu ben okumuştum 20 dakika yatabilirseniz etki ediyordur.
3oglanannesi Minikbebegim1999 ishalin onla alakası yoktur böyle bi yan etki yaptığını kimseden duymadım ilaç ne kadar kalırsa o kadar kar 20 30 dk çok az drum en az 4 saat dedi bana gece kullanıyorum ki hatta 7 8 saat yatıyorum uyuyorum dşye
Minikbebegim1999 Tugcek33 evet canım uzaniyordum sonra tuvalete kalktm fitil kullaninca hep uzanıyorum inşallah yaramiştir ozaman yiyorum inşallah geçer yarın doktora goruncem cok rahatsız edici
Minikbebegim1999 _akalin3 inşallah ya kalkmak zorunda kaldım yoksa tutabilsem tutardım ama uzandım en azindan bir sure
Deletedmom52620 Minikbebegim1999 bende kullanıyordum gece yatmadan önce yarım saat önce 20 dakika duruyordum tamda yarım saat sonra tuvaletim geliyordu sürekli öyletim bir fitil kullanıyorum ya hemen tuvalet ihtiyacı geliyor istemsizce 😁 kalkıyordum ilaç çok kaygan olduğu için ucuna koyarsanız hemen düşüyor biraz daha içeriye doğru ittirin zaten hemen eriyorda o yüzden 20 dakika kalsa o etkisini alıyordur ilacın
Minikbebegim1999 3oglanannesi baska carem kalmiyor ishal olunca tutamiyosun maalesef ben gunde 2 kere fitil kullaniyorm bi sabah bide yatarken ama ishal olunca zor
3oglanannesi Minikbebegim1999 benimde günde 2 gündüz yatamıyorum dedim dr a ikisini aynı anda gece kullan dedi aynı olur etkisi dedi sizde öyle deneyebilirsibiz gece daha çok yatılıyor