Emlyjams Kızlar dün birden ter bastı ateş bastı yüzüm yanmaya basladi midem çok şiddetli ağrımaya ve bulanmaya başladı bas dönmesi halsizlik karin ağrısı keyifsizlik İstifra yok ama kuru bulantı ve ağrı. Ben biseyden zehirlendim sandım ama acile bi gittik tüm acilin şikayeti bu. Herkes zehirlendim diye gelmis. Salgın varmış dikkat edin sizin de cevrenizde varmı bu tür sikayeti olanlar
Tgcask Emlyjams Benimde dün başladı. Boyle bi post açmayı düsünüyodum bende. Midem agiriyo çok ve ara ara kramp giriyo. Nasıl gececk bilmiyorum. 😣
Sakaryali54 Tgcask mide agrisiyla mi basliyo?? Bnmde 2gundur agriyo karin agrisida var hafifden hrhalde bebek buyuyo ondn diyodm ama
Tgcask Emlyjams Yok hayir bende kusmuyorum. Ama ara ara mideme aşırı bi kramp giriyo. Iki büklüm oluyorum. 3..4 saniye sürüyo geçiyo. Dün doktora gittim. Nst ye bagladi bebekle ilgili bi problem yok dedi.Sanirım salgından kaynaklı bi durum benimkide
detetedmom404 2 gündür bende öyleydim hemen bi acılı baharatlı şehriye çorbası yaptım limonlayıp içtim o kadar iyi geldi ki bana toparladım birden
muhteriz Benim birkaç gün önce olmuştu inanılmaz bir mide ağrısı sırtıma vuruyordu ve ishal aynı zamanda ama kendiliğinden geçti anlamadım
Zuleyha_eslem Bende usuttum iki gündür gribin perişan oldum bogaz kurulugu geniz akintisi bas agrisi ilacda icemiyorum bugun yarin doğum olucak nasıl yapcam bilmiyorum
Gnm Benim de aynı şekilde iki gündür sürekli kramp halinde mide kasık ağrısı bel ağrısı bebek büyüyor sanıyorum ben de 😒
Emlyjams Valla kızlar herkes de ayni durum var salginmis iste bu böyle benim hala mide ağrım gecmedi sürekli buruluyor icerden Allah yardimcimiz olsun