Happy-melek1997 Kızlar adetime 7 gün var bugün test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi acaba erken mi yaptım sizce
Tugcek33 Happy-melek1997 erken yapmışsınız varsa dahi boşuna stres olmayın, adetiniz geçerse testi tekrarlayın hayırlısı olsun🌸
_aren Happy-melek1997 belli olmaz çünkü bende reglime 5 gün öbce yaptığımda negatif çıktı 1 gün gecikmeyle yaptığımda pozitif sonuç gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼
Gulcan-59 Ben de 10 gün kala yapmıştım negatifti sonra 3 gün kala yaptım pozitif oldu ama genelde adetin geçmesini beklemek gerekli diyorlar inşallah istediğin gibi sonuçlanır
Happy-melek1997 Gulcan-59 amin inşallah ben Bi hevesle yaptım bakalım. Hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin inşallah benimde öyle olur 🌺🌺🌺🤲🤲🤲
Happy-melek1997 Tugcek33 teşekkür ederim hastaneden çıktım ilaç alırken aldım öyle denedim Bi hayırlısı olsun ne diyelim 🤗🤗
Happy-melek1997 _aren yaaa ne güzel rabbim sağ salim nasip etsin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Happy-melek1997 Deletedmom83940 benim mi gergin yorumlarım 😂😂😂 sanırım karıştırdınız siz başka birisiyle ben sadece düzgünce anlamayıp gereksiz gereksiz yorum yapanlara biraz tepkim bilgin yoksa yorum yapma ha yapmaya da özgürsün tabii de bazen boş geliyir 🤗🤗
Yigitduru Happy-melek1997 canım ben 7 gün kala yapmıştım adetime 23 le çıktı ama 10 gün öncesini bilemiyorum ama benim betama bakılırsa 10 gün önce bende verseymiş ı’m negatif çıkarmış