Beratzgenci Merahaba kızlar göğüs uçlarımda kaşıntı kuruluk ve derı soyulması var basına gelen var mı sadece orda degıl aslında goz kapaklarım yanaklarımda ve agız kenarımdda var
Aysegulflz Beratzgenci Evet göğüs ucumun derileri soyuluyor ve cok kuru Yüzümdeki bazı yerlerde derilerim de soyuluyor normaldir bence gebelikte cnm
Werwe Beratzgenci gögus ucunuz sut damarları yenikeniyor ve dış yuzeyı deri degstrıo gibi düşün eski yuzeyi atıo ve emzirirknde aynı sekilde eski deriyi pis gibi atmaya devm ediyo damar kanal ucları acılıo yvs yvs ☺ Bnm ikşnvi hmilelik ondan dolayı biliyorum
Werwe Beratzgenci yuzun için vazelinin nemlndirici kremleri var cikolata kokulu vs gibi tup şeklinde onlar cok iyi grlio bnm elimde kuruluk oluyor onda kllnıyorum deneyebilirsn gratiste var
XyveAnnesi Bende de aynı şekilde,ağız kenarlarımda ve göğüs ucumda kuruluk var,yüzüme nemlendirici kullanıyordum,vazelin iyi geliyorsa bende alayım...
Missmanan Beratzgenci benimde göğüslerim öyleydi zeytin yağı sürüp küçük streç koparıp üzerine kapatıyorum Bir gün durması yetiyor şimdi hem yumuşak hem de dökülme falan kalmadı 😊yüzümde öyle oldu belli zaman şimdi geçti krem sürsemde kuru kalıyordu🤦🏻♀️