Ravza11 Kizlar ben adetime 6 gün varken kan testi verdim negatif çıktı acaba erken bı zamanda mı verdim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yetersukrbck_0618 Ravza11 Adet gecikmesi yaşadıktan sonra yapmalısın öncesinde yanlış sonuç verebiliyor.
Birgul Ravza11 evet biraz erken olmuş benim 4 günü kala 12 çıkmıştı, biraz daha adete yakım verebilirsiniz ☺️
_gmzenur_ Ravza11 kuzum bende reglime 6 gün kala vermiştim 8,02 çıkmıştı. Bazen geç döllenme olabiliyor bekle bir kaç gün daha istersen
Eldgrn Ravza11 gecikmenin 1. Günü 5.67 çıktı şimdi yükselmesini takip ediyorum benimki geç oldu muhtemelen
Ravza11 Yetersukrbck_0618 çok şiddetli baş ağrım olmuştu ilaç kullanamadigim için vermiştim testi ona göre yol izlerim diye negatif çıktı ama bilmiyorum
Ravza11 Birgul hemşire de öyle demişti varsa bile çıkmayabilir çok erken diye belirtileriniz nelerdi acaba
Yigitduru Birgul bu beta çıktığında en son kaç gün önce ilişki yaşamıştınız yani acaba değer küçük ya son ilişkide mi oluyo ben onu öğrenmek istiyorum da kendim için bende 23 le öğrenmiştim
Ravza11 _gmzenur_ kasık ağrılarım bı kaç gün önce çok fazlaydı şimdi hiç yok reglime 2 gün felan kaldı o yüzden şüpheleniyorum ağrılarım azaldı felan normalde şiddetli olurdu bu zamanlarda
Merve201119 Ravza11 net sonuc adet gununde yaparsan belli olur ama iki gün oncesindede belli olabilir