momeva Kızlar antebe taşındım, Sakarya’daki ebem beni gebelikle ilgili arıyordu bilgilendirme yapıyordu. Antepte ki aile hekimliğine geçtim. 1 kez bile aramadılar. 26 haftalığım. Böyle mi oluyor normali bu mu yani?
Berenibeklerken momeva ben 35 haftalığım emzirme eğitimine bile çağırmadı. Bi şeker yüklemesi bi tetanoz için çağırdı o kadar. Her yerde farklı ebenin ilgi durumuna göre değişiyo heralde.
Ozge momeva bilmiyorum anteptekiler hep mi öyle ama ablam da bebeği 2 aylıkken kayseriden antepe taşındı bebeğin aşıları için bile aramıyorlar ilgilenmiyorlar diyordu. Kayserideki ebe sayesinde de bebek memeyi tuttu baya ilgilendi falan diyordu.
H1234 momeva Benim sadece tansiyonumu ölçüyor ve kiloma bakıp aşı varsa onu yapıyor başka birşey olursa mesajlaşıyorız
Ezgicck momeva sorma canım valla bende eşimin işi için maraşta kalıyoruz tetanoz için bile ben aradım beni hiç aramadılar 35 haftam bitiyor sadece 2 kere aşı için kendim gittim başka da iletişimimiz olmadı
momeva Berenibeklerken şeker yükleme testimin zamanı geldi, tetenozu da doktoruma danıştım gerek yok dedi yaptırmadım.
Nezii Ankaradayım, aile hekimimden çok memnun olsamda daha ebe nedir hiç görmedim. Hamileliğimle ilgili birkez bile aramadılar. Çocuk doğuncada aşı takibi yapılmazsa şikayet edeceğim.
Azra41 momeva benide hiç aramiyorlar veyy .. aynı bunlar İstanbul’daki doktor sürekli arardı kesin çok bilgili ordaki ebeler heryerde aynı galiba bu ilgisizlik ya ..
Azra41 momeva geçen gittim doktora aile hekimine ilaç yazdırmaya o sordu nasil gidiyor diye sonra bende tetanoz aşısı ne zaman dedim ebe sana haber edicek dedi 🤷
Muhem @momeva Bende antepteyim🙂açıkcası bence hepsi bir olmuyor ben ev taşıdım ve sağlık ocağını da değiştirdim bu yüzden önceki yer hiç arayıp sormuyordu ama buradaki hemşire herşeyimle kendisi ilgileniyor Doktorla bile hiç görüşmedim tahliller tansiyon işte tetonoz gibi ne varsa sürekli takibini yapıyor hatta en son gittiğim de son Bi kontrolün kaldı artık diğerleri bebişe olur felan demişti yani demek istediğim her kurum farklı bence şehirle alakalı mı bilemiyorum🤷♀️