mervegly_7 Sezeryan olup ne zaman katı gıdalar yemeye başladınız ve baş ağrısı nasıl geçti başım kopmak üzere 🫣
heyecanliana93 mervegly_7 Sezeryanda başta mı ağrıyor Allahım ne zor şey normal ayrı zor sezeryan ayrı zor sen tüm annelere yardım et 😭
Sevilayozdemir mervegly_7 doğum sonrası hemen kahve içmek baş ağrısını engelluyormus canım aslında. Sende biraz kahve tuket günde 3 bardak kahve 2 bardak çay içebiliyor emziren anneler bebeğine sütten zarar vermez. Geçmiş olsun tez zamanda iyiles insalllah. Doğumun her türlüsü zor sezeryani daha zor oluyor narkoz olduğu için. 🤲🧡
mervegly_7 Yesim kahve ve nescafe içiyorum sürekli büyük abdeste çıkmadım 10 Haziran da doğum yaptım ama baş ağrısı beni öldürecek boynumdan geliyo başa doğru ölecem 🥺
mervegly_7 heyecanliana93 Amin amin ben kendi istediğimle sezeryan oldum ama cidden zormuş analık zor imkanı olan baba olsun 🫣
Deletedmom727271 Büyük wc nizi yapmadan kıta gıda tüketmeyin çok ağrınız olur. Bol bol su için ve sıvı tüketin. Baş ağrısı için de parol harici bişi yapılmıyor maalesef. Bol bol nescafe tüketin narkoz anca atıyor kendini
mervegly_7 Deletedmom727271 sıvı tüketmekten zaten gına geldi hastanede de lavman yapılmıştı gaz çıkartamadım diye sadece o ağrı kesici minoset ve dolarex verdi ama çok işe yarıyor diyemem 🥺
Deletedmom727271 mervegly_7 Şuan gazınızı çıkarabiliyor musunuz? Kayısı hoşafı veya meyve suyu için bol bol bağırsaklarınıza iyi gelecektir. Ben bol bol meyve suyu tükettim. İki defa sezaryen oldum anlarım halinizi :) dediğim gibi narkoz anca atıyor kendini o yüzden baş ağrısı bir süre yapar sonra geçiyor. Elinizden nescafe hiç düşmesin.
Elisam123 mervegly_7 süt de gelsin diye çok fazla sıvı da tüketmiştim karışık hoşaf içmiştim sürekli hastane cantama da koymuştum giderken ord da sürekli içtim tuvalette de bi sıkıntı yaşamadım doğumdan çıkar çıkmaz bizim burlarda adet gibidir kebap yenir 😅😅
mervegly_7 Deletedmom727271 şu an gaz problemim hiç yok çok şükür yürürken hafif zorlanıyorum gülemiyorum malesef karnıma baskı oluyo gibi bide yatarken kalkarken işte o kadar beni öldüren baş ağrısı 🤕
mervegly_7 Elisam123 bende çok fazla sıvı tüketiyorum işte bende şerbet yapmıştım süt gelsin diye 😂 kebabı da ilk defa duydum bende adanalıyım asıl benim kebap yemem lazım 😂
mervegly_7 Sevilayozdemir kesinlikle ben Kahveci’yle yatıp kalkim galiba kahveden başka da çok bir çözüm yok gibi bir geçse pamuk gibi olacam kaç gün daha sürer acaba böyle 🤕
Deletedmom727271 mervegly_7 Baş ağrısı da bir süre çekersin canım maalesef spinal oldun dimi? Daha 3 gün olmuş doğum yapalı geçecek illa ki ama bir iki gün sonra büyük wc ni yapmaya çalış
mervegly_7 Deletedmom727271 aynen spinal oldum baş ağrısı kötü zonkluyor istemsiz gözümden yaş geliyo
Sevilayozdemir mervegly_7 benim seninki kadar yoğun olmamıştı ama ablamın çok olmuştu baş ağrısı migrenide vardı 2 haftada anca toparlamisti. Ağrı falan hissettiginde biraZ dinlenme şansın varsa yat dinlen , parol ve ılık bı dus iyi gelir insalllah
mervegly_7 Sevilayozdemir sanırım bünyeyle alakalı miğren yok diye biliyorum ama varsa da çekilir türden bir baş ağrısı değil gerçekten
Sevilayozdemir mervegly_7 evet uykusuzlukta yapar şimdi yeni de anne oldun onun tedirginliği sütüm yetiyor mu o bu derken anneler lohusalıkta çok yaşıyor bu durumu , birazcık kendinide sıkmamaya çalış bu dönemde en azından 40 çıkana kadar canım