Gzmklncc https://resimyukle.io/g/vMioIzSl0g Hiç bişey anlamadım bunlar ne oluyo doktor açıklama yapmadı bugün sabaha vermişti randevu boşa gelmişsin dedi sadece geri gönderdi beta vermek istedim kabul etmedi tekrar alamam dedi🤦🏼♀️
Deletedmom83940 Gzmklncc hamile misiniz kaç haftalık kan değerleriniz normal çıkmış bi sorun yok görünüyor
Gzmklncc Deletedmom83940 şuan hamile değilim belirtileri olan çamaşır suyu testi yapan kişiyim ben 🤣 2 ay olacak bugün yarın parça alınmıştı o yüzden verdim
Deletedmom83940 Gzmklncc parça almış kan istemiş niye boşuna gelmişsin diyor ki deli galiba nerden bilecekmişsin boşuna olup olmadığını
Mihrimahvuslat Gzmklncc canım geçen test atmıştın var demiştik hamilelik testi yanlış mı hatırlıyorum😬
Gzmklncc Deletedmom83940 salak ya vallaha o zaman gittiğimde güldü bu kiloyla mı hamile kalacan diye 🙄
Deletedmom83940 Gzmklncc başka doktor yok mu Allah aşkına sana mı sorcam nasıl hamile kalacağımı deseydin tövbe ya bende kiloluyum 85 kiloyla hamile kaldım doktor olacak bide moral bozuyor 🤦🏻♀️
Gzmklncc Mihrimahvuslat evet doğru çamaşır suyu testi felan yapmıştım özelden konuşmuştuk ya işte o tahlil sonucu🤦🏼♀️
Mihrimahvuslat Gzmklncc anladım canım arkadaşa hamile değilim yazmışsın kafam karıştı 😬 yada kelime hatası olmuş olabilir
Gzmklncc Mihrimahvuslat ha onu diyorsun kan vermedim ya hamileyim desem kan sonucu sorulacak o yüzden değilim dedim kesinleşince yazıyım diye🥰