Zeyneponur yaasemin evet canım benimde biyle kahve sari arasındaydi belli olmuyirdu yani simdi heosi siyaha dondugu icin belli oluyor bi gobekten muzdaribim
yaasemin Zeyneponur doğuma kadar dayanicaz yapcak bisey yok bunlarda bebislerimizin güzelikleri diyelim 🤩
Nurcantas65 Zeyneponur lazerle beyazlatma işlemi 1 -2 seansta pembise dönüyor 😂😂 tabi fazla koyuysa uzar biraz 3-4
yaasemin Nurcantas65 benim de bikini bölgem çok karardı göresin bile yok Allahtan göbek var biraz kapatıyor görmemi 😂 doğumdan sonra düzelir mı acaba 🙄
Nurcantas65 yaasemin lazerle beyazlatma bazende kendiliğinden geçiyor aşırı koyu değilse bakalım hele bı.ciksinda sağlıkla sıfırlarız baştan 😅
Zeyneponur yaasemin bende gobekten göremiyorum cogu zaman kendimi kesiyorum tüyleri alirken ama aynadan bakinca ki hic bakmak istemiyorum karanlik baya 😄
Mnvrrrrr Zeyneponur cok sanslisin bendede cogaldi malesef simdiden gobegimden gorup almakta zorlaniyorum😪
yaasemin Zeyneponur ay sorma bakıcak gibi değil jiletle mı alıyorsun ben ağda yaptırıyorum genelde ama doğama kadar büyük ihtimal jilet yapicam ama bu defa çok fazla cikâr korkusu var 🤤
_ipek_Ayaz_ Verasmommm Ben lazer yaptım da ne oldu🤭Eskisi gibi çıktı gebeliğin ilk iki ayı rahat ettim sonra bir baktım çıktı en kötüsü çenemde çıktı almıyorum dökülür inşallah doğumdan sonra
Zeyneponur yaasemin jilet venus varya uclari silikonlu gibi onlarla aliyorum ben cok jyi hic cogaltmadi benim beyazlar varya bimde soktakiiy degil onlar sertlestriyor
_ipek_Ayaz_ Zeyneponur Yok almıyorum zaten kalsın doğumdan sonra dökülür inşallah olmadı lazere giderim😍