badi_sabaa3 @ddlra belirti bazen kasık ağrısı bu ay sadece canım çok fazla tatlı çekti gerçekten çok fazlaydı 😂 adet öncesi semptomlarıma yakın olduğu için kendimi dinlememeye çalışıyorum 🙈
ddlra badi_sabaa3 dün gece kum dökme sebebiyle acile gittim beta baktılar bisey çıkmadı olsa muhtemelen çıkardı 1 hafta var adetime🥺
Brlbby ddlra Geçmiş olsun canım, galiba bende de yok diğer aya kaldı ümitler…hiçbir belirti yok çünkü, diğer gebeliklerimde göğüs hassasiyeti, akıntı falan olup belirti verirdi pozitif olacağını düşünmüyorum.
ddlra Brlbby teşekkür ederim Napalim bunada şükür Rabbım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canm
bhrey Kızlar ben erken regli oldum bugün . 28 günde bir olurken 2 aydır 25 günde bir oluyorum aşılamaya geciyorum. Sizde durumlar nedir
badi_sabaa3 @ddlra çok geçmiş olsun 🌸🌸🌸 rabbim bizim için en güzel zamanda verir ne verirse hep böyle düşün olur mu ☺️😍
badi_sabaa3 Kızlar 3 gün kaldı süt beyazı bir akıntım oldu dün bugün de adet sancılarım gibi hafif sancılar var bazen midem yanıyor şuan bu kadar sadece 🥲 belirtisi olan var mı
HKclm badi_sabaa3 23 24 hazirani bekliyorum bende. Gogus hassasiyeti ve ara ara sut beyazi akintim oluyor cok nadir. Ama bunlar adet belirtisi ayni zamanda umitlenmiyorum o yuzden 😔
Mutlubebekannee kubraselcuk Peki beta değerleriniz yüksekmiydi yada az cok çıkmasının bı anlamı.varmi bu durumla ilgili
kubraselcuk Mutlubebekannee benim 3 gün gecikmeyle 98,19 du ama sanırım az çok çıkmasıyla çok alakası yokmuş
badi_sabaa3 @kubraselcuk baş dönmesi var fazlasıyla tansiyonum normal çıkıyor ama 😂 kendimi ona odaklamak istemiyorum ama heyecanlanıyorum ya
badi_sabaa3 @HKclm aynen bende öyle ümitlenmek istemiyorum sonra üzücü oluyor test yapmıyorum artık gecikme olmadan 2 gün kaldı 🥲🥲🥲