Minigin_annesi0 Kızlar bebişcanım 32 günlük oldu. Hâlâ uzun kollu falan giydiriyorum malum Ankara kaç gündür yağışlı ve serin. Ne zaman geçmeliyim kısa kollu ya sizce hafif hafif başlasam mı giydirmeye
Sirkelimon Minigin_annesi0 daha doğurmadım Ağustos sonunda doğacak ama sadece 1 hafta uzun giydirmeyi düşünüyorum sonrası yaşasın zıbın😂
hunilimom Minigin_annesi0 Ankara şuan soğuktur sadece uzun kol zıbın mi uzerind başka bişey giydiriyormusun terliyor mu isilik oldu mu eğer olmadı ise şuan bebeğin için iyi havalar biraz daha ısınınca tulum gibi giydirebolirsin
SimgeTuna Minigin_annesi0 ısıya göre değişir aslında ben odada 25-26 dereceleri gördüğümden beri sadece zıbınla bırakıyorum 29-30 a çıkınca sadece bezle bırakıyorum ama cam vs açık değil gündüzleri hava sıcakken evi havalandırıyorum gün boyu akşam kapatıyoruz
kahvesever__ Minigin_annesi0 ben pazar gününden belli giydiriyorum buralar yanıyor 30 derece 35 derece yurt dışındayım ben
Neslikra06 Minigin_annesi0 valla canım havanın durumu hep serin o yüzden bende içine yarım kol zıbın üstüne uzun kollu takım giydiriyorum hava çok ısınınca geçerim kısa kolluya
Minigin_annesi0 hunilimom içine askılı zıbın üzerine tek kat takım kıyafet veya tulum giydiriyorum isilik oldu ama boynu oldu sadece
hunilimom Minigin_annesi0 boynu normal sürekli kafası aşağıda olunca oraya da arada biraz sil kuzum hava alsın sonra pişik oluyor demekki terlemiyor
Neslikra06 Minigin_annesi0 bizimde bugündü götüremedim yarın götürcem ateş falan yaptı mı tek bacaktanmı vuruyor
Verasmommm Minigin_annesi0 eviniz sıcak ve güneş alıyorsa bacaklarından ve kollarından vitamin alabilmesi için kısa kollu giydirebilirsiniz ancak henüz ben de sizin gibi kısa kollu giyinmek için erken olduğunu düşünüyorum
Minigin_annesi0 Neslikra06 yok canım hafif ateş falan yapmıyo sol bacaktan vurdu zaten hastanede vurulan ilk aşıyla aynıymış
Verasmommm dnz_dnz az önce de saçmalama artık kısa kollu giydirilir çocuğu sarılmaz o kadar yorumu aldım annemden 😀