Öncelikle herkese merhabalar güzel anneler 🌸Allahıma çok şükür ki doğumumu yaptım ve biz 1 aylık olduk çiçek kızımla. Hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana bu platformdayım ve hep doğum hikayeleri okurdum merak ederdim😊Sezeryan olacağım netleştiği zaman direk spinal olmasını istedim. Bebeğimin her anını görmek ve yaşamak istiyordum nitekimde öyle oldu çok şükür 🤲❤️Spinal sezeryandan korkan veya merak eden güzel anneler için yazmak istedim. Misler gibi bir sezeryanım oldu sıfır acı sıfır korku. Hiç hiç korkmayın asla acımıyor, sadece his oluyor. Yani çekiştirmeleri falan hissediyorsunuz bakın acı falan asla yok mükemmel bir duygu. O belden giren iğne varya vallahi kan alırken daha fazla acıyor kızlar o kadar söyleyeyim size 😂Sezeryan da bol bol sohbet edin pozitif olun göreceksiniz mis gibi gececek. Tabi burda doktor da çok önemli, benim doktorumun ayağına taş değmesin inşallah. Sezeryan sonrası uyuşukluğunuz geçer geçmez hemen ilk işiniz yürüme olsun, bol bol yürüyün. Yürüdükçe çabucak toparlanacaksınız gazınız da hemen çıkıverecek. Spinalden sonra da ne baş ağrısı ne de bel ağrısı hiç yaşamadım çok şükür. Sezeryandan sonra hemen 3 bardak nescafe içtim bunuda unutmadan söyleyeyim. Çok uzun tuttum sanırım kusuruma bakmayın 😊Demem o ki hiç hiç korkmayın spinal den falan pozitif olun korkusuz olun göreceksiniz hiç birşey yokmuş ya bu doğumda diyeceksiniz inşallah 😊❤️