Mrvtyzcglu Arkadaşlar 5+0 da kese göründü ama yanında bir kese daha var dedi doktor . Kanama alanıda olabilir kese de net bişey söyleyemem dedi . Sizin bir bilginiz var mı acaba
biranneeeeeee Mrvtyzcglu 6 haftada ilk gittim küçük bişey daha var demişti sonra tek denildi bugün tekrar gittiğinde öyle Bi tekrar sorim dedim 24 hafta asistan baktı snakş iki bebek var demesin mi😥 allahım artık yoruldum yarın özele gitcem netleşsim artık çok yoruldum
Mrvtyzcglu Sehrbnon12 nasıl fotoğraf yükleniyor ben tam bilmiyorum ama aynı benim keseler gibi duruyor
Mrvtyzcglu Sehrbnon12 sana hiç kanama alanı felan diye bişey dedi mi yoksa direk ikiz gebelik mi dedi
Bebekdelisi Mrvtyzcglu yok cnaım bu cuma nasıpse 6+3 gorurum diyorum ama genelde yolk gozukuyor sonra bebek sız gordunuzmj
Bebekdelisi Mrvtyzcglu ben gecen hafta 5+3 dü cnm keseler vardı ama benımkıler yan yana kafama takıldı ya
Mrvtyzcglu Bebekdelisi ne güzeller ya inşallah bebeklerimizi de görürürz böyle . Doktor direk sana ikizlerin mi olacak dedi
Sehrbnon12 Bebekdelisi niye biri düzensiz görünüyor acaba insallah ikizlerdir canım ama ben pek anlayamadım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bebekdelisi Mrvtyzcglu inşallah cnaım benım ya benım beta yüksek geldi direk ikiz dedi hocam dedım kese gormedenmı ben yanılmam dedı güldü sonra gittik keseler yan yana dedı gordunmu ikizler allahım saglıkla 2 sinide içini doldurup zamanında saglıkla kucaklamayı hepımıze nasip eylesın