Minikbebegim1999 Merhaba hanımlar gebelikte ishal olmak tehlikeli mi idral enfeksiyonu olduğum icin doktorum bana ilac verdi recetesinde yan etki bölümün de ishal olabilirsiniz yaziyor ama kafama takildi bir sakıncası varmi ishal olmanin
Mucizeminnos Minikbebegim1999 bebeğe bi sakıncası olcağını sanmam da sizin vücudunuz çok su kaybeder bol su için muz haşlanmış patates yiyin geçmezse internette pirinç lapası tarifi var ondan yapıp yiyin o çok etkili ishali kesmekte bol sıvı tüketin yakın zamanda geçer zaten bebeğiniz iyidir🌸
Payasadeka Minikbebegim1999 kaç haftalıksin? Bir yerde okudum dün doğuma hazırlık yapıyormuş vücut ondan da ishal görülebiliyormus
Minikbebegim1999 Mucizeminnos teşekür ederim bu kullandığım ilac yarin son onu bırakınca duzeliceğinden eminim işte ilaclar böyle ishal yapıyor 😟 hemencik düzelir inşallah muz yiyorum yoğurt da iyi geliyormuş onuda yedim ama benimki ilaclardan kaynakli olduğu için durdurmuyor
Mucizeminnos Minikbebegim1999 evet bazı ilaçlar yapıyo susuz kalmayın önemli olan o ekstradan su kaybediyosunuz bide sıcaklar başladı sizin de haliniz kalmaz çünkü geçmiş olsun🌸
Minikbebegim1999 Payasadeka ben daha cok yeniyim 5 haftalık benimki kullandığım ilaclardan oldu yan etki olarak yaziyor saten bir kac gune düzelir yazıyordu 4 gun oldu bugun yarın ilacim bitiyor inşallah ishalde biter