Dygsnkgl Selam arkadaşlar, istanbul avrupa yakasında detaylı ultrason için nerelere gittiniz ?acaba perinatolog sartmı yoksa, kadın doğum uzmanı yada radyoloji uzmanı bakabilirmi ,hastane doktor önerisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim.
findiklibadem Dygsnkgl bana doktorum özellikle perinatoloji doktoruna gözük, çünkü radyoloji uzmanları herhangi bir sıkıntıda perinataloji uzmanına yönlendiriyor onların alanı değil bu dedi … hala anadolu yakasında iyi bir perinatolog arıyorum
Teachernry Dygsnkgl İstanbul Avrupa yakasında alanının uzmanı Prof Dr Recep Has hocayı öneririm , kendisi riskli gebelik uzmanı aynı zamanda Çapa Hastanesi Perinatoloji Baş Hekimi , muayenesi 1500 Nişantaşı’nda yeri
Mysaa Dygsnkgl perinatolog Altan Cebeci var orda en son 950 tl di fiyatı Bakırköy’de bilson var radyolog bakıyor bu ikisi bildiğim ve iyi olan 😊
Efnanada perinatolog şart değil bende 22 haftamdayım perşembe günü gideceğim doktorumun yönlendirmesi ile radyoloji uzmanı bakacak istanbulu bilmiyorum ama ankara da bir kaç arkadaşıma da radyoloji uzmanı bakmıştı
Vildan53 findiklibadem banada oyle söyledi ikili testte radyoloji de yaptırdım detaylıda peranetoloji de yaptır dedi
Senaturk findiklibadem benim doktorum detaylı ultrason için zeki sahinoglunu önermişti canım kadikoyde sanırım birde zeynep kamili tavsiye etti ama oraya hiç randevu yok
findiklibadem nisa34 evet ama zaten fiyat aralığı perinatoloji doktoru ise 900-1300 arasında şimdiye kadar baktıgım, 500e de buldum detaylı bakan ama perinatolog değill
findiklibadem nisa34 benim detaylı ultrason için beğendiğim bütün doktorlar ya radyolog ya da kadın dogum uzmanı vs .. ama perinatolog yok. Doktorum mutlaka perinatolog olsun dedi hatta üstüne basa basa söyledi herhangi bir sıkıntıda radyologlar yine perinatoloji doktorlarına yönlendiriyormuş çünkü. Demekki yetersizler detaylı konusunda.. bende böyle bi izlenim oluştu
nisa34 findiklibadem anladım, teşekkür ederim ☺️ Tabi o zaman perinotolog bulmak daha mantıklı radyolojide herhangi bir sorun çıktığında bu defa yine perinotolog’a yönlendireceklerse masraf çıkar hem ayrıca tekrar randevu ve doktor aramakla uğraşmamız gerekir.
findiklibadem Senaturk devlette randevu için hamile kalmadan bakman lazım sisteme 🤣🤣🤣🤣 hafta hafta hesaplayıp randevuyu ayarlamak lazım anca öyle
findiklibadem nisa34 bende masrafı düşündüm radyoloji doktoru zaten 500-600 e var ama bide Allah korusun minicik bir sorun çıksa koşa koşa perinatolog a gidicez e bide oraya ver 1000tl ufff 😅🤣 baştan 1000 veririm daha kârlı yani
Senaturk findiklibadem aynen öyleymiş benim de ilk gebeliğim olunca biraz tecrübesizlik oldu normal kadın doğuma bile randevu bulunmuyor ki ona bulunsun 😂😂
Cnsozdmr Merhaba benim bugün detaylı ultrason randevum var Recep Has ile. Burada cd veriliyor, görüntüler veriliyor yazılmış. Bunları benim istemem veya hatırlatmam gerekmiyor değil mi zaten verilen şeyler? Bizim doktorumuzun ultrason cihazı çok kaliteli görüntü vermiyor o yüzden bugün alacaklarım için çok heyecanlıyım