1989fatma Bugün tam 20 haftalık olduk 2.düzey ultrason testini yaptırmayan var mı? İkili tarama testi cok şükür temiz cıktı, ama bu haftalarda yapılan test cok pahalı siz yaptırdınız mı? Yaptırmasam sıkıntı olur mu?
Nskyhn 1989fatma bence yaptır çocuğun bütün her şeyine her organına ayrıntısı ile bakılıyor en ufak problemde söylenip hemen önlem alınıyor
Mavidunyamm 1989fatma ikili üçlü tarama testim ilk gebeligimde temiz çıkmıştı ama detaylı ultrasonda bebeğimin hastalığını öğrendim. Detaylı ultrason ikili üçlü testten çok çok önemli. Devlet hastanesine ücretsiz yapabilirsiniz. Ben devlette yaptırdım 45 dakika kadar sürdü
benimmdunyamm 1989fatma en önemli şey zaten detaylı ulturasyon ikili testte sadece down sendromuna bakıyor detaylıda bebeğinin böbreğinden bağırsağına kadar bakıyor çok önemli
benimmdunyamm 1989fatma şehir Hastanesi’ndede yapıyorlar perinatoloji uzmanları ücretsiz önceden randevu bul git
1989fatma benimmdunyamm randevu 182 ’yi arayıp mı almam lazım. Devlette hiç yer yok 18 haftalık tan beri bakıyorum yok Allah yok
Efnanada Ikili de yaptırdım ramazan bayramına denk geldiği için 3lu taramayı yaptıramadım detaylı çok önemli devlet hastanesinde yaptıracağım bebekte herhangi bir sıkıntıda erken önem alabilme şansı oluyor zaten ultrason ile bakılıyor kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum sende yaptır ihmal etme
Efnanada 1989fatma Devlette ücretsiz yaptırılıyor zaten günün de yakın 21 haftada gittim 22. haftaya gün verdi yarim saate yakın bakıyorlarmış
Efnanada 1989fatma Mhrs yaz google ilk çıkan yerden randevu al butonu var ben hep oradan alıyorum sürekli var 182 artik bir işe yaramıyor
benimmdunyamm 1989fatma MHRS mobil indireceksin randevu talebi açacaksın bildirim gelecek sürekli girip kontrol et özellikle 4 den sonra
babysmommmm 1989fatma Ben Antalya da yaşıyorum. Devlet Hastanesi’ne değil de araştırma hastanesi kadın doğum bölümunr randevu alıp gittim . Seni muayene ettikten sonra randevu alman ivin perinatolojiye kadın doğum yönlendiriyor. Zaman kaybetmeden gitsen iyi olur çünkü randevuyu geç veriyorlar
1989fatma benimmdunyamm perinatoloji bölümünde sadece riskli gebeliklere bakılmaktadır detaylı ultrason yapılmaz yazıyor insallah bulur giderim yoksa özele gidicem mecburen
1989fatma Efnanada evet ordan takip ediyorum randevu için bildiri actım ama perinatoloji bölümünde sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor
Efnanada 1989fatma perinatoloji bölümde direk randevu bulunamaz zaten kadın doğum doktorun yönlendirme yapıyor ilk kadın doğumdan randevu al sonra bir kağıt yazıp gönderiyor detayliya
benimmdunyamm 1989fatma canım sen direk perinatolojiye gidemezsin zaten sen kadın doğumdan randevu alacaksın gideceksin ona diyeceksin detaylı yaptırmak istiyorum seni detaylı için perinatolojiye sevk edecek