Zuhalsareelif haklisinesracim Soncul yok valla 5 cm le kaldık dua edın bır bes kaldı doguma ınsallah dogar saglıkla
tugba_67 Zuhalsareelif Rabb’im sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah doğuma girerken ben ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere de dua eder misiniz 🙏
Zuhalsareelif tugba_67 ayy canm benm suan hastanedeyım Rabbım sıze ve sızın gıbı ısteyenlere herkes nasıp etsın ınsallah sızlerde bu guzel gunlerı yasar saglıkla kucagınıza alırsınız
haklisinesracim Zuhalsareelif benim 6 cm de patlatmislardi sonrasında 15 dk da tam açıklık olmuştu birazdan belki seninkini de patlatırlar
haklisinesracim Zuhalsareelif az kalmış canım gece yarısı doğumun olur diye düşünüyorum ha gayret inşallah
Ocean-blue Zuhalsareelif kız naptın gelmedi mi nazlı bebek. Kız mı erkek mi? Kızsa nazla koy bari ismini. 💛
Buseyllzr Zuhalsareelif Zuhal ne yaptın doğurdun mu bende yanına yatacaktim bugün düzenli sancılarım var sabahtan beri 2 cm olmuş açıklığım suni almayım diye yatmadım 🤦 aklımda sende haberdar et beni mutlakaa
bebetonunannesi16 Çok geçmiş olsun rabbim bi avazda kurtarsın doğumunu heycanla bekliyorum güzel haberlerle sağlıkla gel bize haberini ver inşallah 💞